KonyhawebTökéletes technika és harmonikus külső házassága

Az új beépíthető készülék programját a Bosch az augusztus végén megrendezett IFA kiállításon mutatta be. Az új szériába a tűzhelyek, sütők, gőzsütők, főzőlapok és páraelszívók is beletartoznak. A készülékekkel a gyártó hatalmas ugrást tett a konyhadizájn ösvényén.


A Bosch új készülékeiA Bosch készülékeit átgondolt dizájn, kiforrott technológia és rugalmasság jellemzi, így minden konyhai környezetben megállják a helyüket. Ez nem is csoda, hiszen a gyártó mindig is nagy hangsúlyt fektetett a minőségre, a megmunkálásra, valamint a funkcionalitásra éppúgy, mint a megbízhatóságra. A Bosch most egy újabb lépést tett előre: az új beépíthető készüléksorozata a főzést az érzékelés élményévé emeli, miközben a technikai megoldások és a megváltozott formanyelv egészen újszerű szintézisét közvetíti a használó felé. Minden készülék kiváló minőségű anyagokból készül, a kijelzők elrendezése és a berendezések mérete egységes koncepciót mutat, így az egyik gép éppúgy illik a másikhoz, mint bármelyikhez a Bosch összes készülékei közül.


A sütők és tűhzelyek automatikusan finomat sütnek

A sütők és tűzhelyek esetében nem csak a kifejező, dinamikus formavilág, és a logikus kezelés ébreszt oly nagy kedvet a főzéshez, hanem mindenekelőtt az automatikus programok. Elég a sütnivalót egyszerűen a készülékbe helyezni és a 68 programból egyet kiválasztani, a többi magától megy. Beleértve az újonnan kifejlesztett 3D-forrólevegő-pluszt, a hydro-sütést és az öntisztítást is.
Ha úgy kívánjuk, egyszerre akár három szinten is süthetünk a sütőben. Ilyenkor minden szinten mindig a tökéletes hőmérséklet uralkodik. Az új gőzsütőkkel pedig az aromák és vitaminok megőrzése mellett süthetünk, párolhatunk és piríthatunk egyetlen készülékben.


Szenzorokkal tökéletesített főzőlapok

Az új főzőlapoknál a varázsszó: DirectSelect. A szemnek is tetszetősek a kijelzők, amelyek a kezelőegységen színesen világítanak. A legjobb eredményről a beépített főző- és sütőszenzorok gondoskodnak. A folyamat során a szenzorok az edények hőmérsékletét érzékelik és ennek megfelelően szabályozzák a hőmérsékletet. Ezzel megakadályozható a túlmelegedés, energia takarítható meg és nincs szükség a teljesítmény állítgatására.


Páraelszívók: erős teljesítményű csendes szellőztetők

A konyhai szagoknak esélyük sincs, hiszen az automatikus teljesítmény-szabályozással - amiért az ultrahangos szenzorok a felelősek - az új elszívók a legnagyobb párával is megbirkóznak. A kivezetett vagy keringetéses üzemmódnál használt fém- vagy szénszűrők elnyelik a szagokat és a zsírokat. És mindezt a forma, szélesség és anyag olyan széles skáláján teszik, mint ahány konyha és ahány különböző igény létezik. A számos modellnek néhány közös jellemzője mégis van: tökéletes teljesítmény, kényelmes kezelés, ugyanakkor minimális zajkibocsátás.


Forrás és képek: Bosch
2008. 11. 03.
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum