Konyhaweb


Új termékcsalád az Indesitnél
Indesit Prime - egyszerű, fiatalos és modernA beépíthető háztartási nagygépek piacán Indesit Prime néven új termékcsaláddal rukkolt elő az olasz székhelyű Indesit Company. A hűtőt, mosogatógépet, főzőlapot, sütőt és szagelszívót tartalmazó termékcsaládot a sokszoros nemzetközi design verseny-győztes, Giugiaro tervezte.


Indesit PrimeA rozsdamentes acélból készült Indesit Prime termékcsalád új generációsnak és trendformálónak számít a beépíthető termékek között. Vélhetően az egyszerű, fiatalos, modern konyha kedvelői fogják választani.

Indesit Prime sütő Az Indesit Prime sütője rendkívül praktikus, hiszen Multichef 8 (valamint Multichef 6) 8 illetve 6 programmal segíti a sütést. Ezen belül megtalálható a hagyományos, a grill, a barbecue, a pizza, a légkeveréses, a melegen tartó, a fagyasztott ételekhez tartozó program, ám a legnagyobb különlegessége a Multi-level üzemmód, mely során háromféle étel, három különböző hőfokon készülhet el egyszerre a sütőben.

Mindezek mellett az Indesit Prime sütő használata roppant egyszerű, hiszen egy-egy kiválasztott programon belül sütési hőmérsékletet és időtartamot ajánl fel a gép, megkönnyítve ezzel a háziasszony dolgát. Az "Auto Stop" funkciónak köszönhetően pedig nem kell aggódni amiatt, hogy odaég az étel, ugyanis az Indesit Prime sütő kikapcsol akkor, amikor elkészült az étel. Ráadásul nem csak a használata, hanem a karbantartása is rendkívül egyszerű, hiszen amikor a háziasszony tisztítani szeretné, bekapcsolja az Indesit Prime öntisztító funkcióját, és a sütő felfűti magát 500°C-ra, majd leégeti a belső szennyeződést.

Az Indesit Prime főzőlapon - a szokásostól eltérően - igen nagy, 75 cm széles felületen, összesen 5 különböző méretű lángon lehet főzni. Ezen belül egy nagy, duplagyűrűs (két lángsor ég egy rózsában), két közepes és két kicsi láng áll a háziasszony rendelkezésére. A főzőlap kezelése igen biztonságos, hiszen a kezelőgombokat a főzőlap elején, egy megdöntött felületre helyezték, hogy még véletlenül se égesse meg használója a kezét.

Indesit Prime főzőlap és elszívó

Az Indesit Prime szagelszívó tökéletesen szagtalan konyhát biztosít. A termékben - a legmodernebb fejlesztésnek köszönhetően - alumínium szűrő található, amely hosszú életű, könnyen kivehető, és mosogatógépben is mosható. A szagelszívó szélei lekerekítettek, így nem csak biztonságos - hiszen, ha egy óvatlan pillanatban valaki beüti a fejét, nem okoz sérülést -, hanem harmonikusan is illeszkedik a konyha berendezéséhez. Az Indesit Prime szagelszívó kezelőfelülete 25°-ban döntött, így jól áttekinthető, könnyen elérhető.

Az Indesit Prime alulfagyasztós kombinált hűtője kiemelkedő esztétikai élményt nyújt, mely kiegészül a praktikummal. Az ajtók egyszerűen kezelhetők; a felső hűtő rész ajtajának alul, az alsó fagyasztó rész ajtajának felül képezték ki a fogantyúját.

Indesit Prime mosogatógép Az Indesit Prime mosogatógép kiváló mosogatási hatékonysága mellett környezetbarát is. Újfajta evőeszköz tárolója nem rögzített, a tálca elején bárhol elhelyezhető, hogy a mosogatási felület a legpraktikusabban kihasználható legyen. Az alsó fiókban lehajtható részek találhatók, melyek arra szolgálnak, hogy a nagyobb edények is kényelmesen elférjenek benne. Az Indesit Prime mosogatógép 3 rendszerű szűrővel rendelkezik, méri a víz szennyezettségét, a víz hőmérsékletét és szabályozza a vízsugár erősségét. Speed Plus intenzív programjának köszönhetően 30%-kal lerövidíthető a mosogatási idő. A késleltetett indítással, akár 9 órával előre lehet programozni, még éjszakára is, hiszen olyan csendes, hogy működése olyankor sem zavarja használóját.


Szöveg és képek: Indesit
2009. 01. 06.
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum