KonyhawebFinomságok egyszerűen a Zanussi gőzsütőjéből


Gőzsütővel bővült a Zanussi termékválasztéka. A beépíthető készülék a hagyományos sütő összes hasznos funkcióját gőzpárolással kombinálja, így az egészséges, ízletes ételek készítése egyszerűen és kényelmesen megoldható.

Zanussi gőzsütő


A Zanussi könnyen kezelhető gőzsütőjével az egészséges és finom ételek készítése nem igényel többéves gyakorlatot vagy komoly tapasztalatot a konyhaművészet terén. A gőzsütőben az ételek megőrzik vitamin- és ásványianyag-tartalmukat, míg a hús belseje lédús marad, külseje pedig ropogósra sül.

A Zanussi gőzsütő nagyméretű érintőkapcsolós kijelzőjén egyszerűen beállítható a kívánt sütési funkció, nyomon követhető a hátralévő sütési idő, a memóriába pedig beprogramozhatók a jól bevált beállítások. A kisgyermekes családok csemetéit gyermekzár és dupla üvegezésű sütőajtó védi a forróságtól, így a gyerekek nyugodtan játszathatnak a konyhában is, ha anyukájuk közelében akarnak lenni.

A tökéletes eredmény eléréséhez egy hőálló üvegtálat ajánl a gyártó, melyhez egy speciális csövet lehet csatlakoztatni. A cső közvetlenül a tálba, vagy akár a hús belsejébe vezeti a gőzt, garantálva ezzel a sült zamatos, teljes ízét.

A sütéshez használt gőz az 1,2 literes tartályba tölthető vízből képződik. A Zanussi praktikus tervezési gyakorlatát jelzi, hogy a víztartály egyszerűen kiüríthető, így minden használat előtt friss vízzel lehet feltölteni a sütéshez.

Az egyszerűen és kényelmesen kezelhető sütő híven olasz hátteréhez megjelenésében is figyelemre méltó. Az inox felületen a fekete hátterű kezelőpanel modern külsőt kölcsönöz a készüléknek, melyet tovább erősít a kezelőfelület és a sütőablak méretének összehangolása, ami többnyire a felső kategóriás modellek jellemzője.

A Zanussi gőzsütő (ZCB990XQ) megvásárolható 229.900 forint fogyasztói áron a Zanussi termékeket forgalmazó szaküzletekben.


Szöveg és képek: Electrolux
2009. 01. 06.
Még több Zanussi termék

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum