Konyhaweb

Új köntösben az Electrolux vízszűrős hűtője


Az Electrolux Brita szűrős hűtői már inox kivitelben is kaphatók. A 2 új modell a legjobb energiaosztályú készülékek közé tartozik, ugyanakkor rendkívül kedvező ára miatt széles körben elérhető.

Az Electrolux 2007 májusában mutatta be azt az alulfagyasztós kombi hűtőjét, melynek különlegessége, hogy az ajtajába épített 4 literes víztartályból hűtött, szűrt vizet nyerhetnek a fogyasztók.
A vállalat a készülékkel rendszeres vízfogyasztásra szeretné ösztönözni a fogyasztókat. A készülék mellett szól az is, hogy a tisztított víz fogyasztása mellett nincs szükség az ásványvizes palackok hazacipelésére és raktározására, s ezzel csökkenthető a környezetterhelés is.

Electrolux Brita hűtő A Brita Maxtra betét lágyítja a csapvizet, kiszűri a rosszízű és kellemetlen illatú anyagokat, például a klórt és a csővezetékekből származó nehézfémeket, többek között az ólmot és a rezet. Ennek köszönhetően nagyszerű aromájú tea és kávé készíthető a szűrőn átfolyó vízből, és a háztartási berendezéseket is védi a vízkő lerakódástól.
Az egyszerűen használható vízadagoló egységet úgy alakították ki, hogy a különböző méretű kancsók éppolyan könnyen megtölthetőek legyenek, mint a kisebb poharak.

Az Electrolux vízszűrős hűtője az idén új köntösben jelent meg a piacon. A 2 új inox kivitelű hűtő harmonikus része lehet a modern berendezésű és a beépített készülékekkel felszerelt konyháknak egyaránt. Az inox hűtők azonban nem csak külsőségekben jelentenek új alternatívát.

Az új modellek A+ energiaosztályúak, így még kevesebb energiát használnak működésük során. A 2 új hűtő különböző méretű háztartási hűtőtérrel kapható rendkívül kedvező áron. Az ERB36405X 129000 forint, az ERB40405X 139900 forint javasolt fogyasztói áron vásárolható meg az üzletekben.


Szöveg és képek: Electrolux
2009. 01. 05.


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum