Konyhaweb

Ízlés és ízvilág összhangja


Az Electrolux új reggeliző szettjével egyszerűen és kényelmesen lehet elkészíteni az ízletes reggelit. Az új kávéfőző, vízforraló és kenyérpirító kerekded formájával, és a matt fekete felületen futó ezüst betétekkel feldobja a konyhát.

A kisméretű konyhákban, ahol kevés a tárolásra használható szekrény, gyakran szem előtt vannak a naponta használt eszközök. Ilyen esetekben előnyös lehet, ha a kávéfőző vagy a kenyérpirító amellett, hogy hibátlanul működik, még jól is néz ki. Az Electrolux új reggeliző szettje, a fekete-ezüst high-tech dizájnnal, nem marad észrevétlen a konyhában.

A közmondás szerint a reggeli a nap legfontosabb étkezése, erre kellene a legnagyobb figyelmet fordítani. A hétköznapok folyamán ezt sokszor nehéz betartani, de segíthet, ha olyan dolgokkal vesszük körül magunkat, amelyeket szívesen használunk.

A reggel szinte elképzelhetetlen egy jó kávé nélkül. A filteres kávéfőzővel gyorsan elkészíthetjük kedvenc kávénkat, így jól indulhat a nap. A kávéfőző akár 10-15 adag kávét is le tud főzni egyszerre, ez hasznos lehet egy délutáni vendéglátás alkalmával.
Kényelmi funkció a beépített vízkőtelenítő, ezzel elkerülhetjük a rendszeres karbantartással és ecetes öblítéssel járó macerát.

A 1,5 literes, vezeték nélküli vízforralóban pillanatok alatt felforr a teához a víz, s az átlátszó vízszintjelzőn pontosan látjuk, mennyi vizet kell engednünk a tartályba. Ha csak annyi vizet melegítünk, amennyire szükségünk van, gyorsabban készíthetjük el a reggeli italunkat és a környezetünkre is odafigyelünk.

Miközben felforr a víz, megpiríthatunk 2 szelet kenyeret a pirítóban, vagy átmelegíthetjük a tegnapi péksüteményt, ami ettől újra friss és ropogós lesz. Természetesen minden kényelmi funkcióval felszerelték a gépet, amit csak elvárunk egy kenyérpirítótól. Van benne kenyérkiemelő, morzsatálca, kiolvasztó, melegen tartó és leállító gomb, illetve a pirítás erőssége 7 fokozatban állítható.

Az új reggeliző szett mellett sok más kisgépet is találunk az Electrolux termékválasztékában, melyek megkönnyítik az életünket. A kávéfőzők, vízforralók és kenyérpirítók mellett, a márka termékei között megtalálhatók a konyhai robotgépek, gyümölcscentrifugák, mixerek, vasalók és az asztali grill is.

Az új reggeliző szett tagjai, a kávéfőző (EKF3100), a vízforraló (EEWA3100) és a kenyérpirító (EAT3100) modellenként 9 900 forintos ajánlott fogyasztói áron megvásárolhatók az üzletekben.


Szöveg és képek: Electrolux
2009. 03. 03.
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum