KonyhawebJól kezdődik a 2009-es év a Miele-nél


A Miele diadalmaskodott a "Legjobb Termékmárka" címért folyó németországi versenyben, míg a "Legjobb Vállalati Márka" kategóriában 3. helyezést ért el.

"Nagyon boldogok vagyunk, és rendkívül örülünk az elismerésnek - főként, mert két kategóriában is a dobogóra állhattunk. A díjak megerősítik a generációkon átívelő cégfilozófiánkat: "Mindig jobban" - nyilatkozta Dr. Reinhard Zinkann, a Miele & Cie. KG ügyvezetője a kettős sikerről. Hozzáfűzte: "A Legjobb Márka cím kétségtelenül a magas színvonalra és a technológiai vezető szerepre irányuló törekvéseinket igazolja."

A díjat Németországban immár hatodik alkalommal osztották ki. A "Legjobb Márka" rangsor felállításához a GfK Piackutató Intézet átfogó vizsgálata szolgál alapul, ahol a számszerűsíthető piaci erőt és a kvalitatív ismérvnek számító márka vonzerőt mérték, majd a legsikeresebb márkákat a jövőbeni piaci erejük alapján rangsorolták. Az értékelés különlegessége, hogy nem zsűri dönt a nyertesekről, hanem a GfK reprezentatív kutatása.

A háztartási készülékeket gyártó német Miele cég idén ünnepli fennállásának 110. évfordulóját. A cég nevéhez fűződik az első mosógép megalkotása 1901-ben. Európa első elektromos háztartási mosogatógépe is a Miele németországi gyárában készült pontosan 80 éve.


Forrás és képek: Miele
2009. 03.


Még több Miele készülék »

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum