KonyhawebGőzerővel előre!

Gőzzel mos Európa kedvenc mosogatógépe


Nem véletlenül nyerték el az "Európa kedvenc mosogatógépe" címet a Whirlpool mosogatógépei. Ugyanis az új ADP6948 IX gőzmosogatógép a piacon egyedülálló módon a gőz természetes erejét használva tisztítja az edényeket, pusztítja a baktériumokat és takarékoskodik az erőforrásokkal.

Elfelejthetjük a rászáradt ételmaradékos edényeket, s nincs szükség előmosogatásra, öblítésre sem a Whirlpool díjnyertes Aquasteam mosogatógépének használatakor. A gőzgép jobb tisztító hatást biztosít még az egyébként kényes edények számára is. Az új eljárás nem csak természetes, higiénikus és egészséges, de az erőforrásokkal is takarékos - akár 30 százalékkal kevesebb energiát, vizet és időt vesz igénybe, mint átlagos képességű társai.

A Whirlpool által szabadalmaztatott úgynevezett 6. érzék technológia segítségével a gőz behatol a szennyeződésbe, és könnyen eltávolíthatóvá teszi azt, így megoldást jelent a kizárólag csak alacsony hőfokon mosható edények tisztítására is. A rászáradt, leégett szennyeződéseket sem kell előmosogatni, a gőz magas hőmérséklete ugyanis tökéletes fertőtlenítést biztosít, miközben fellazítja a szennyeződéseket.

Ha mindez még nem volna elég, az Aquasteam névre hallgató készülék egy másik Whirlpool szabadalmat is kínál. Az úgynevezett PowerClean technológia egy a mosogató hátfalán elhelyezett 32 fejes vízszóró spray, mely kifejezetten a ráégett szennyeződések eltávolításában segít.


Szöveg és képek: Whirlpool
2009. 03. 03.


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum