Konyhaweb"red dot" a legjobb formáért és funkcióért


A dizájn több, mint tetszetős külső megjelenés - ezt igazolta az idei red dot design awards is, ahol a termékek külalakja mellett az innovációt, a funkcionalitást, a minőséget és a környezettudatosságot is értékelték. A több mint 3200 terméket 27 tagú nemzetközi zsűri vizsgálta. A Miele kilenc termékével nyerte el a "red dot design award" díjat, ezen felül még a "red dot: best of the best" címmel is kitüntették.

A kiváló dizájnt és a műszaki újításokat ötvözi a H 5981 BP sütő. A 90 cm széles készülékben 85 literes sütőtér került kialakításra. A felhasználó 150 automatikus programból és innovatív üzemmódok közül - például a párával kombinált sütés vagy az alacsony hőmérsékletű sütés - válogathat. Az érintőgombok segítségével a kezelés is roppant egyszerű. A sütőben a pirolízis funkció is megtalálható: ez az öntisztító rendszer a sütőtérben képződött szennyeződéseket magas hőmérsékleten hamuvá égeti. A Miele H 5981 BP sütőt "red dot design award"-dal tüntették ki.

A KFN 14927 SD ed kombinált hűtő-fagyasztó kétajtós szabadon álló modell elegáns nemesacél készülékházzal. Az A+ energiaosztályba sorolt készülék a sokrétűségével hódít: hűtőtér, PerfectFresh zóna, és négycsillagos fagyasztótér közül választhatjuk ki a különböző élelmiszerek számára a legmegfelelőbb hűtési módot. Az egyes zónákat fokra pontosan beállíthatjuk az elektronikus hőmérséklet-szabályozó segítségével.

A MasterCool beépíthető készülékek közül mindjárt hármat is a díjazottak között találunk: az F 1471 Vi fagyasztót, a K 1801 Vi hűtőszekrényt és a KWT 1601 Vi borhűtőt. E csúcsmodelleknél a legmagasabb színvonalú európai dizájn párosul az amerikai készülék-mérettel. Az innovatív tulajdonságokat és a magas fokú kényelmet egyaránt megtaláljuk e modellekben. A változatos kombinációs lehetőségek individuális és a lehető legjobban kihasznált tárolási megoldásokat biztosítanak. Magas energiahatékonyság, letisztult dizájn, nemes anyagok és egyszerű kezelhetőség jellemzi a készülékeket.

A legmagasabb színvonalú dizájn címet és ezzel a "red dot: best of the best" díjat a zsűritagok a Miele DA 6000 W páraelszívónak ítélték oda.

Ezeken kívül díjazták a kifejezetten az észak-amerikai, angol és ír piacra kifejlesztett S7 típusú porszívót, és a professional üzletág termékeit is.


Szöveg és képek: Miele
2009. 03.


Még több Miele készülék »

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum