KonyhawebGőzölgő kávé egyenesen a hűtőből


A kávézás élménye hozzátartozik a mindennapokhoz, ezt az igényt ismerte fel a Whirlpool, amikor megalkotta kávéfőzős side by side hűtőjét. Ám a gőzölgő kávé mellett a nyári rekkenő hőségben a hűsítő falatok is nélkülözhetetlenek, ebben is segítségünkre lehet a Whirlpool 20RI-D4PT Espresso hűtő, mely a 6. érzék technológiának köszönhetően mindig optimális hőmérsékleten üzemel.

Már első pillantásra is lenyűgöző a Whirlpool side by side hűtője, az ajtót se kell kinyitnunk, és kávét szürcsölhetünk a kávépárnákkal működő beépített kávéfőző segítségével, az egyszerűen kezelhető, külső víz és jégadagoló pedig az egész családnak hasznos funkció.

A Whirlpool side by side készüléke a hűtésben is kiemelkedő, a 6. érzék technológia mindig gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, a szabályozható hőmérsékletű gyümölcs és snackrekesz pedig hosszan frissen tartja az egészségesebb étkeket is.

Nekünk csak a finom falatokról kell gondoskodnunk, ugyanis a Total No Frost funkciónak köszönhetően a teljes jegesedésmentes felület adott a kényelemhez. A nyári kerti partihoz is kényelmesen előkészülhetünk, nem kell aggódnunk a helyhiány miatt, a hűtő 515 literes és a fagyasztó 300 literes térfogata még a behűtött söröknek is elegendő.

A készülék nem csak funciójában, hanem esztétikailag is kiemelkedő darabja lehet konyhánknak, az LCD kijelzőnek, a lekerekített ajtóknak, és az inox felületnek köszönhetően könnyen illeszkedik a modern vonalvezetésű belső terekhez.


Szöveg és képek: Whirlpool
2009. 07. 07.


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum