Konyhaweb

Új, Electrolux fagyasztóládák, amelyek kis helyen is sokat bírnak


A legújabb, A+ energiaosztályú, Electrolux fagyasztóládák az új egyedi szerkezetű kondenzátornak köszönhetően kisebb helyen elférnek, nagyobb tárolókapacitással üzemelnek, mint a piacon lévő modellek.

Egy európai felmérés szerint a fagyasztóládák több mint 78 százalékát garázsban, mosókonyhában, vagy pincében tárolják, ahol télen az extrém hideg, nyáron a meleg és a por ronthatja a készülékek teljesítményét.
Az Electrolux kifejlesztett egy egyedi szerkezetű, hatékony kondenzátort, mellyel az új fagyasztóládák ilyen körülmények között is hatékonyan és megbízhatóan működnek. Az új kondenzátor megelőzi a rozsdásodást és a páralecsapódást, illetve a piszok lerakódást a fém részeken. Az új fagyasztóládák oldala és teteje sima felületű, így egyszerű őket tisztán tartani.

Az új kondenzátor beépítésével csökkent a fagyasztóládák falvastagsága, így ugyanaz a belső űrtartalmú készülék, akár 30 centiméterrel kisebb helyen is elfér.
A helytakarékosság mellett a fogyasztók kényelmét szolgálja az új Electrolux fagyasztóládákba épített No Frost rendszer, hiszen így már a fagyasztóládákat sem kell leolvasztani. A piacon még mindig szinte ritkaságnak számító A+ energiaosztályú fagyasztóláda 30 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy A osztályú készülék. Tekintettel arra, hogy a fagyasztóláda állandóan működik, a háztartások egyik legnagyobb energiafogyasztójaként tartják számon. Így érdemes külön figyelmet fordítani az energiacímkére a készülék kiválasztásakor.

Az új Electrolux fagyasztóládák napi használata is egyszerűbb lett. A tető maga is könnyebb, a beépített kiegyensúlyozó rendszer miatt pedig 45-80 fokos szögben nyitva marad. Így a vásárlóknak nem kell teljesen kinyitni a tetőt vagy egy kézzel tartani, míg a másik kézzel kiveszik a keresett fagyasztott ételt. Ráadásul a vákuumszelep lehetővé teszi, hogy egymás után többször is ki lehessen nyitni különösebb erőkifejtés nélkül.

Az új fagyasztóládák 79 900 és 99 900 forint közötti ajánlott fogyasztói áron megvásárolhatók az üzletekben.


Szöveg és képek: Electrolux
2009. 06.
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum