KonyhawebI CARE - Gondoskodom, tehát hűtő vagyok


Egy hűtőszekrény fogyasztása a család villanyszámlájának negyedét, harmadát teszi ki. Ezért egyre nagyobb ismertségnek és elismertségnek örvendenek az A, A+ és az A++ energiaosztályú hűtőszekrények. Ez azonban nem minden! Napjaink hűtői egyre intelligensebbek. A Hotpoint-Ariston új hűtője a legkorszerűbb A++ energiahatékonyság mellett, I CARE funkciójával teszi könnyebbé és gazdaságosabbá a hűtést.


Ha magas a villanyszámlája, legyen előrelátó és vásároljon energiahatékony háztartási berendezéseket! A Hotpoint-Ariston új hűtője számos megoldásával segíti a használóját az energia megspórolásában. I care funkciója önmaga állítja be a legkisebb energiafogyasztás mellett a legjobb tároláshoz megfelelő hőmérsékletet. Gyorsfagyasztás és -hűtés funkciói révén egy pillanat alatt a legalacsonyabb hőfokra állítható a berendezés, így az ételek tovább eltarthatók.

Ha vakációra indul a család, a hűtő 12 °C körüli hőmérsékleten tartható, így minimális energiamennyiséget fogyaszt, és hazatérvén nem fogadnak kellemetlen szagok. Emellett a készülék érzékeli, ha nyitva marad az ajtó, és jelzéssel figyelmeztet, hogy csukjuk be! Antibakteriális bevonatával egy vékony, különleges réteg óvja meg a hűtőt és persze az ételeket a penész és a baktériumok kialakulásától. Segítségével hosszabban frissen maradnak a tárolt élelmiszerek.

A készülék fehér színű kivitelben is elérhető.

Típusa: Hotpoint-Ariston SBL 2033/HA
Javasolt fogyasztói ár: 149 900 Ft


Szöveg és képek: Hotpoint-Ariston
2009. 06.


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum