KonyhawebVitamindús szörpök a SodaStream-től


Fagyos téli napokon fontos, hogy kívül-belül védjük magunkat a hideggel, és a betegségekkel szemben. Nem elég, ha jó melegen felöltözünk, előkeressük a hótaposót, a fülmelegítős sapkát és a meleg kesztyűt. Szervezetünknek sokkal több vitaminra is szüksége van ebben az időszakban, hogy védekezni tudjon a bacilusok és a megfázás ellen. Immunrendszerünket a különböző vitaminkapszulák és egészséges gyümölcsök mellett, vitamindús szörpökkel is erősíthetjük.


A legújabb SodaStream szörpök különleges ízviláguk mellett rengeteg vitamint is tartalmaznak. Az ACE nevet viselő szörp narancs és répa ízű, és ahogy a nevéből is kiderül, A, C, és E vitaminokban gazdag. Az A-vitamin elsősorban a szép bőrért és a jó látásért felelős. A C-vitamin nélkülözhetetlen immunrendszerünk mindennapi védelméhez és erősítéséhez. Az E-vitamin pedig megvéd minket a betegségekkel szemben.

A grapefruit valamint a narancs-mangó ízű szörpök tele vannak C vitaminnal. Így akár néhány pohár finom üdítővel kiegészíthetjük szervezetünk napi vitaminszükségletét.

Egy kimerítő edzés után izmainknak szükségük van egy kis pihenésre, nyújtásra, mielőtt ismételten igénybe vesszük őket. Az új isotonic sport szörp a sportolás utáni regenerálódást segíti.

A frissítő vitaminkoktélokkal együtt Magyarországon már 14 féle SodaStream szörp közül választhatunk, amelyek között biztosan megtaláljuk kedvenc ízeinket. Egy palack szörpből 12 liter üdítőt készíthetünk. A SodaStream szörpök 1 290 forintos áron megvásárolhatók az üzletekben.2009. 12. 21.


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum