KonyhawebDíjnyertes dizájn a konyhádban


Életed a divat körül forog? Nem csupán a ruháidat és a kiegészítőidet választod a legújabb trendek szerint, hanem az otthonodat is szereted formabontó újdonságokkal feldobni?
Ha mindez igaz rád, akkor a Red Dot Design Díjjal jutalmazott SodaStream PURE szódagép garantáltan konyhád büszkesége lesz.Kreativitás, újító szemlélet és kiváló minőség - ezt jelenti a Red Dot Design Díj, amely az egyik legnagyobb és legmérvadóbb dizájn-megmérettetés a világon. Jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a versenyre több mint 51 ország nevezett 3200 különböző termékkel, így különösen fontos a SodaStream számára, hogy a PURE szódagép e rendkívül széles mezőnyből került a díjazottak közé. Az elismeréssel a SodaStream PURE szódagép a világ legdivatosabb, vezető háztartási cikk márkák közé emelkedett.
A PURE szódagép és a hozzá tartozó szénsavasító palack is kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Letisztult formájuk aprólékos tervezőmunka eredménye.

A SodaStream PURE két különböző színben kapható, így garantáltan megtalálod a hozzád illőt. A finom eleganciájú fehér minden hölgy szívét megnyeri, míg a klasszikus fekete inkább a férfiakat nyűgözheti le. Bármelyik színt is választod, biztos lehetsz benne, hogy kedvenc üdítődet vagy koktélodat egy elismert, trendi stílusú szódagéppel készítheted el.
Azon túl, hogy a SodaStream PURE szódagép feldobja környezetedet, óvja is azt, mivel palackjai több éven át használhatóak és újrahasznosíthatóak. Az otthonodban könnyen és olcsón elérhető, tiszta csapvízből készített szódával pedig te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy minél kevesebb műanyag ásványvizes palack károsítsa a környezetet.

A karcsú, modern, letisztult külsejű PURE szódagép rendkívül gazdaságos is. Egyetlen patronnal akár 80 liter szódát is elkészíthetsz. Hogy mire használod ezt a rengeteg tiszta és friss italt, mivel és hogyan ízesíted, annak csak a fantáziád szabhat határt.
Vigyél díjnyertes dizájnt otthonodba, válaszd konyhád trendi és hasznos büszkeségének a SodaStream PURE szódagépet.

A SodaStream PURE javasolt fogyasztói ára 27 490 Ft.2009. 10.


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum