KonyhawebSodaStream Penguin: az exkluzív dizájn és a modern technológia találkozása


A kreatív formatervezésnek és a modern technológiának köszönhetően ma már nem kell az exkluzív külső és a könnyed használhatóság között választanunk akkor sem, ha a háztartásunk legújabb darabját szeretnénk megvásárolni. Ezt a szempontot tartották szem előtt a SodaStream legújabb, csúcskategóriás szódagépének tervezésekor is, hiszen a Penguin megkapó külsejével, lenyűgöző technológiájával a férfiakat és a hölgyeket egyaránt leveszi a lábáról.


A jeges felfrissülést idéző, fémes hatású pingvin formájával és a rozsdamentes acélból készült üvegtartójával gyorsan nélkülözhetetlen kiegészítőjévé válik minden háztartásnak, ahol a trend és a minőség egymástól elválaszthatatlan követelmény.

A SodaStream gépei híresek könnyű kezelhetőségükről és környezettudatosságukról. A Penguin kreatív formavilágával és fekete-ezüst színkombinációjával a SodaStream szódagépeinek egy új kategóriáját teremtette meg, amely stílusos külsejével lehetővé teszi, hogy egy egyszerű használati tárgy akár a nappali különleges díszévé is váljon.

A Penguin szódagéphez most két darab elegáns üvegkancsót kapsz ajándékba, amelyet néhány mozdulattal teletölthetsz pontosan olyan erősségű szódával, amilyennel szereted.

Nem kell mást tenned, mint követni az alábbi lépéseket:

  1. Töltsd meg az üvegkancsót csapvízzel a jelölésig!
  2. Tedd az üveget a rozsdamentes acélból készült tartóba!
  3. Nyomd meg párszor a szénsavasító gombot!
  4. Ha ízesíteni szeretnéd, töltsd a szörpöt a kissé megdöntött palackba, és óvatosan rázd össze a vízzel!
Narancs-mangó, gyömbér, erdei gyümölcs és még számtalan finom íz mind a közelgő tavaszt idézi és biztosítja a választás lehetőségét. A hűs felfrissülésről pedig a divatos és kiváló minőségű Penguin szódagép gondoskodik.2010. 03


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum