Konyhaweb





Hasznos kütyük kelléktára


Hogyan takarítsam le az üvegkerámia főzőlapot, hogy olyan legyen, mint újkorában? Hogyan moshatom biztonságosan a flitteres és strasszos ruháimat a mosógépben? Milyen porzsák kell a porszívómba? A háztartási gépek használatával, illetve a kiegészítők és tartozékok beszerzésével kapcsolatos kérdésekre az Electrolux webáruházban megkapjuk a választ.


Hírdetés

Mi a fene az a rántás? - www.rantas.hu




Amikor berendezzük első otthonunkat, megvesszük első bútorainkat és háztartási gépeinket, lelkesen és boldogan elkezdjük használni őket, s közben belakjuk a lakásunkat. Idővel azonban elkezdünk a részletekkel is foglalkozni.

Electrolux kaparó főzőlaphoz A főzőlapon néhány hónap múlva már ott a nyoma a kifutott, kifröccsent és leégett ételeknek, melyeket súrolószerrel és szivaccsal nem tudtunk lesikálni. Amikor a melltartó merevítő pántja először csúszik ki a helyéről, és iszonyú zajjal zörög a dobban, rájövünk, hogy mosóhálóba kellett volna rakni.
A porszívó porzsákja előbb-utóbb megtelik, s a szűrővel együtt azt is cserélni kell.

Az Electrolux webáruházban beszerezhető minden olyan sütéshez, főzéshez, mosogatáshoz, mosáshoz, porszívózáshoz, vasaláshoz és egyéb házimunkához szükséges tartozék vagy kiegészítő, amire csak szükségünk lehet. Legyen szó, akár egy penge fejű kaparóról a főzőlap tisztításához, mosóhálóról a finom holmik biztonságos mosásához, vagy akár új porzsákról a porszívónkhoz.

Electrolux mosóháló A praktikus és hasznos dolgok mellett, sok exkluzív és egyszerűbb konyhai felszerelés közül is válogathatunk. A különböző formájú és méretű edények, kések, keverőkanalak ajándéknak is tökéletesen beillenek. Sőt, a játék tűzhely, mosógép, porszívó vagy vasaló tökéletes másai az eredeti gépeknek, így a gyerekeket is játékos keretek között vezethetjük be a házimunka rejtelmeibe.

További információ az alábbi linkre kattintva érhető el:

http://electrolux.hu/node297.aspx


Szöveg és képek: Electrolux
2010. 04






nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum