KonyhawebHullámok hercege - TOP mikrohullámú sütő a Whirlpooltól


Megszokott ízek villámgyorsan, így jellemezhető legjobban a Whirlpool új, felsőkategóriás JT 379 IX mikrohullámú sütője. A benne elkészített finomságok a 6. érzék funkciónak, az automatikusan érzékelt súlyszerinti főzésnek és a ropogós állagot biztosító Crisp funkciónak köszönhetően sikerrel veszik fel a versenyt a legkorszerűbb hagyományos sütőkben elkészített ételek ízével.


Hírdetés

Mi a fene az a rántás? - www.rantas.hu
Ki ne szeretné lerövidíteni a sütésre-főzésre szánt időt, pláne, ha váratlan vendégek érkeznek vagy késve érünk haza, és a gyerekek már nem látnak az éhségtől? Melegítésre remek megoldás a mikro, ha lapul valami használható maradék a hűtőben. De mi van akkor, ha nyers alapanyagokból kell varázsolnunk? Ilyenkor mégiscsak bekapcsoljuk a hagyományos sütőt, hisz a pizza csakis ropogósan finom, a hús sülését is könnyebb ellenőrizni sütőben, nem is beszélve a pecsenye gyönyörű, pirosas színéről. Így persze várni kell arra, hogy asztalhoz ülhessünk.

Whirlpool JT 379 IX mikrohullámú sütő Ezt az ellentmondást oldhatjuk fel a Whirlpool új, felsőkategóriájú mikrosütőjével, amellyel a gyorsaság mellett a sütőben elkészített ételek pompás ízéről sem kell lemondanunk. A 6. érzék funkciónak, ezen belül is elsősorban a súly szerint érzékelt automatikus főzési módnak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy a legmegfelelőbb hőfokon, a legideálisabb körülmények között készül el benne az étel.

A Crisp működéssel elkerülhető a hagyományos mikrohullámú sütők pirításban és barnításban megmutatkozó gyengesége. Ez pedig bizonyos ételeknél megengedhetetlen, hisz épp a lényegük vész el. A Crisp funkcióval viszont kívül-belül egyaránt gyorsan elkészül az étel, soha nem marad nyers vagy túlgrillezett, és megkapja azt a jellegzetes ropogós ízt és állagot, ami nélkül egy jó pizza, quiche vagy lepény elképzelhetetlen lenne.

A kvarcgrill program a hatékonyságot növeli, hisz kevesebb energiát használ, mégis gyorsabban, akár 1 perc alatt felmelegszik a hagyományos infragrillnél magasabb hőfokra is. További előnye, hogy a készülék ezzel leégeti a szennyeződést a felületéről, megkímélve vele a háziasszonyt a mikrosütő-tisztítás nem túl felemelő foglalatosságától.

A JET gyorskiolvasztó programmal az élelmiszerek kiolvasztása hétszer gyorsabb az egyszerűbb változatnál, ez pedig megfizethetetlen, ha épp elfelejtettük időben kivenni a húst a fagyasztóból, vagy kétségbeesetten próbáljuk a húsvéti sonka gondosan lefagyasztott levét forró víz ráengedésével kicsalogatni a palackból, hogy végre felönthessük vele a készülő bablevest.

Az LCD kijelző, a 31 literes kapacitás, a lefelé nyíló ajtó és a nemesacél belső kidolgozás mind-mind a kényelmet, minőséget és a modern konyhához illő stílusos megjelenést szolgálják.

A JT 379/IX igazi hullám-éllovas, újszerűen ötvözi a mikrohullámú és a hagyományos sütési technológiákat. A hagyományos sütőben elkészített ételek minőségét hozza a mikrohullámú sütőktől elvárt gyorsasággal.


Szöveg és képek: Whirlpool
2010. 04


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum