Konyhaweb

Electrolux gőzsütők, nem csak profiknak


Új modellekkel bővült az Electrolux gőzsütő választéka. Az Electrolux három olyan sütőt is kínál, amelyek a gőz és a forró levegő kombinációját egy programon belül használják. Így saját otthonunkban is olyan ízletes és gusztusos fogásokat készíthetünk, mint a profi séfek.


Hírdetés

Mi a fene az a rántás? - www.rantas.hu
Amit sokáig csak az éttermek profi szakácsai használhattak, jó néhány éve már saját konyhánk központi darabja is lehet. Az Electrolux gőzsütők hagyományos és gőz programokkal is segítenek az ízletes fogások elkészítésében, így nem kell lemondani egyik funkcióról sem, hiszen van, amit gőzben és van, amit forró, száraz levegőben jó elkészíteni.

Electrolux gőzsütő Az igazán profi eredményt sokszor úgy érhetjük el, ha a gőz és a forró levegő együtt dolgozik. Az Electrolux három olyan sütőt is kínál, amelyek a gőz és a forró levegő kombinációját egy programon belül használják. Így, a zöldségek roppanósak és élénk színűek maradnak. A húsok aranysárgára pirulnak, s közben szaftosak maradnak, a halételek pedig éppen olyan mesteriek lesznek, ahogyan a legjobb éttermekben készítik őket.

Az Electrolux kombi gőzsütő a hagyományos, forró levegős sütés mellett, egyedülálló módon háromféle gőz programot is kínál az ételek elkészítéséhez.

Vital gőzsütés (100% gőz)

Ideális a zöldségek és a halételek elkészítéséhez. A maximum 96 fokos gőzben az ételek nem veszítenek nedvességtartalmukból, így gusztusosabbak és ízletesebbek lesznek.


Interval sütés (50% gőz, 50% forró levegő)

A tojásos ételeket, vizes piskótákat és a különböző desszerteket, például a creme brulee-t ínycsiklandóan finomra lehet sütni az Interval programon. 50-130 fok között lehet beállítani a megfelelő hőmérsékletet. Sütés közben a gőz és a forró levegő felváltva párolják, illetve sütik az ételt.


Interval Plus sütés (25% gőz, 75% forró levegő)

Így készül az a csirke, amelynek porhanyós, szaftos a húsa, s közben pirosra, ropogósra sül a bőre. Ugyanakkor ezzel a sütési móddal nagyon finom kenyereket és kelt tésztás ételeket is lehet készíteni. Az Interval Plus sütésnél 50-230 fok között lehet beállítani a hőmérsékletet.

Electrolux gőzsütő


Azok, akik a hagyományos sütőprogramokat részesítik előnyben, de időnként nyitottak új ínyencségek elkészítésére, választhatják az Electrolux forró gőzös, multifunkciós sütőjét. Ebben a modellben a 11 hagyományos sütőfunkció mellett van egy kombinált gőzprogram, amellyel elsősorban a pirítást, sütést igénylő ételeket lehet profi módon elkészíteni.

Az egészséges és tökéletes íz élményt kínáló ételek elkészítéséről annak sem kell lemondani, akinek kicsi a konyhája. Az Electrolux kompakt gőzsütő fele akkora helyet foglal el a konyhában, mint a kombi modell, de a hagyományos sütési programok mellett két gőzprogramot (egy gőzpároló és egy kombinált gőz-forró levegő) is kínál.

A gőzsütők a legjobbat hozzák ki az ételekből, s közben energiatakarékosan dolgoznak. A gőzprogramok alacsonyabb hőmérsékleten és rövidebb idő alatt sütik készre az ételeket. Mivel egyszerre több ételt is lehet párhuzamosan készíteni a sütőben, még tovább csökkenhet a sütés időtartama.

Az Electrolux kombi gőzsütő (EOB9800X) 269 900 forint, a multifunkciós sütő (EOB96000X) 169 900 forint, a kompakt gőzsütő (EOK96030X) pedig 289 900 forint ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg az üzletekben.


Szöveg és képek: Electrolux
2010. 04


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum