Konyhaweb

Otthon, ahol az allergia nincs otthon


Az utcai levegő és otthonunk levegője szinte azonos minőségű.

Meglepő megállapítás, ugye?


Hírdetés

Mi a fene az a rántás? - www.rantas.hu
A ma épülő lakások szigetelése sokkal jobb ugyan, mint a néhány évtizeddel ezelőtt épült lakóházaké, azonban szellőzésük lényegesen rosszabb. Ráadásul közelebb vannak a zsúfolt közlekedési csomópontokhoz, nagy forgalmú utakhoz, mint a régebbi lakóépületek. Ennek következtében pedig saját otthonunkban is szinte ugyanolyan mértékben vannak egészségünkre káros anyagok, mint a nyílt utcán. Nem csoda hát, ha az allergia és az asztma a modern kor népbetegségévé váltak.

Electrolux Oxigen légtisztító

A szennyezett levegőben romlik a szervezet védekező és ellenálló képessége, így megnövekszik az asztma, a szénanátha, az allergia és egyéb légzőszervi betegségek kialakulásának esélye. Sokat segíthet az asztmás megbetegedések megelőzésében, ha legalább lakásunkban jó minőségű a levegő. Szerencsére ma már vannak olyan eszközök, amelyekkel egyszerűen, és hatékonyan tisztíthatjuk meg otthonunk levegőjét.

Electrolux Oxigen légtisztító távirányítóval Az Electrolux Oxygen légtisztító rendkívül hatékonyan szűri ki a lakás levegőjében található, káros, irritáló anyagokat, mint amilyen a por, a pollenek, a dohányfüst, vagy a háziállatokból származó allergének.

Ráadásul, sok háztartási géppel ellentétben, az Oxygen légtisztító hihetetlenül csendben dolgozik. A csendes működésnek különösen nagy szerepe van éjszaka a hálószobában, ahol az asztmás és allergiás tünetek felerősödhetnek, ha nem megfelelő a levegő minősége. Mivel az otthon töltött időnk nagy részét alvással töltjük, érdemes kiemelt figyelmet fordítani az alvóhelyiség levegőjének minőségére. A zavartalan alvás nemcsak a nyugodt pihenést garantálja, hanem a fitt ébredést és az egész nap tartó jó közérzetet is.

Vegyünk egy mély lélegzetet, és élvezzük otthonunk friss levegőjét.


Szöveg és képek: Electrolux
2010. 04


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum