Konyhaweb

Tavaszi szín tiszta vizet áraszt


A tavaszi jó idővel együtt megérkezett az új Laica Colours, vagyis a tiszta, szűrt vizet adó, olasz formatervezők által megálmodott, színes kancsók!


Hírdetés

Mi a fene az a rántás? - www.rantas.hu
Mostantól a Laica víztisztító kancsók nem csak az egészségünket, hanem a hangulatunkat is formálják. A Laica Colours víztisztító kancsók színes termékcsaládja vidám, természetes színeivel feldobja a hétköznapokat, így a megszűrt, tiszta víz által az egészségünkre, a színek által pedig lelkiállapotunkra is jótékony hatást gyakorol.

Laica víztisztító kancsók A Laica kutatási és fejlesztési részlege folyamatosan kísérletezik az anyagok és színek új kombinációjával, ennek eredménye a ragyogó új külső. A színek részei a mindennapjainknak, ahogy kiegészítik a személyiségünket, visszatükrözik a hangulatunkat. A színterápia szerint a színek megnövelik, valamint feltöltik testünk és lelkünk természetes egyensúlyát, mind érzelmi, fizikai, lelki és spirituális szinten. Éppen ezért a Laica Colours öt olyan természetes és vidám színben - zöld, sárga, narancssárga, lila és kék - pompázik, amely mind pozitív hatással van lelkiállapotunkra.


A színek, melyek hatással vannak ránk

A kék csillapítja zavaros gondolatokat, segít megszüntetni a gátlásokat; a narancssárga revitalizál, hatásos a depresszió ellen; a sárga támogatja a fogyókúrát, hat az intelligenciára, széppé varázsolja a bőrt; a lila megnyugtat, harmonizálja az idegrendszert; a zöld pedig hatásos a klausztrofóbia és a kiegyensúlyozatlanság ellen.


Fontos a tiszta víz

Életünk során mintegy 25.000 liter vizet iszunk meg. Mire azonban a víz a pohárba kerül, számos káros anyaggal (mész, kloridok, nehézfémek, szerves szennyeződések, stb) szennyeződhet, ami végül az emberi szervezetet rombolja. Ezért nem mindegy, hogy milyen vizet iszunk. A Laica víztisztító kancsók segítenek abban, hogy tökéletesen tiszta vizet fogyasszunk. A kancsók bi-flux szűrőjében lévő aktív szén és ioncserélő gyanta keveréke megtisztítja a vizet, így a csapból a kancsóba engedett ivóvíz néhány perc alatt tisztává válik.

További információ: www.mosolygoviz.hu


Szöveg és képek: Mosolygoviz
2010. 04


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum