KonyhawebBoros pince a lakásban
A borok igazi zamatának őre a Whirlpool új borhűtője


Egy pohár finom bor egy kellemes vacsora után. Koccintás az ünnepi ebédnél. Baráti borozgatás a régi kedves ismerősökkel. A bor fantasztikus illata és utolérhetetlen zamata. A maximális élvezet eléréséhez pedig rendkívül fontos a bor tárolása és megfelelő hőfoka. Ezt garantálja a Whirlpool új, WW 1600-as borhűtője.


Hírdetés

Mi a fene az a rántás? - www.rantas.hu
Whirlpool WW 1600 borhűtő Manapság nemcsak a bortermelésnek, borászatnak van nagy presztízse, hanem a borfogyasztás kultúrája is egyre terjed. Számos szakácskönyv vagy főzőműsor az ételek elkészítése mellett most már a fogáshoz illő bort is ajánlja, amellyel még inkább kiemelhető az ízek harmóniája.

Vannak persze alapszabályok, amelyeket ajánlatos betartani. Halhoz fehérbor dukál, a vörös húsokhoz, vadételekhez a vörösbor illik. Más alakú pohár jár az egyikhez, szélesebb, öblösebb a másikhoz. Minden azt célozza, hogy a bor zamata a lehető legteljesebben kijöjjön. Szinte érezhetővé váljon a nap érlelte szőlő íze minden kortyban. A borfogyasztás egyik kulcseleme a borok tárolása és hőfoka. Egy túlhűtött vagy éppenséggel langymeleg nedű hihetetlen csalódást tud okozni. Az ideális hőfokon szervírozott borhoz képest olyan, mintha nem is ugyanazt inná az ember!

Ma már nemcsak a lakásokhoz, de sajnos a családi házakhoz is ritkán tartozik boros pince, amelyben a bor fénytől védve, hűvös helyen, megfelelően tárolható. A hagyományos hűtőszekrény ajtaja pedig lássuk be, nem a legjobb hely erre, hiszen más funkciót kell betöltenie, elsősorban élelmiszerek, ételek és más italok hűtésére szolgál.

Whirlpool WW 1600 borhűtő A Whirlpool most a borok ideális tárolására ajánlja WW 1600-as típusú borhűtőjét, amely a funkcionalitás mellett kifejezetten esztétikus látvány. Nem túlzás azt állítani, hogy szebbnél szebb palackokkal megtöltve a konyha, de akár az egész lakás dísze is lehet.

A stílusos megjelenést mindenekelőtt az üvegajtón keresztül látható hat nemesfa polc kölcsönzi, amelyeken egész pontosan 101 palack fér el. A polcok közül négy állítható, így ezek a különféle borok ideális tárolását teszik lehetővé. Ugyanezt szolgálja az is, hogy a hűtőtérben 7 és 18 °C között beállítható a hőmérséklet. A kívánt klíma a belső ventilátornak és a digitális hőmérőnek köszönhetően folyamatosan fenntartható és ellenőrizhető. Az UV szűrös üvegajtó, amellett hogy védi a fénytől a borokat, láttatni engedi a borhűtő látványnak sem utolsó tartalmát. A tervezők gondoltak a borhűtő mobilitásának és elhelyezésének megkönnyítésére is. A tér adta lehetőségnek megfelelően az üvegajtó mindkét irányba nyithatóan felszerelhető a megfordítható kilincsnek köszönhetően. A két hátsó mozgatógörgő pedig a könnyebb helyváltozatást szolgálja.

A funkció és a forma összhangja általában jellemzi a Whirlpool-termékeket. Különösen igaz ez a WW 1600-as borhűtőre. A tárolt borosüvegek sokfélesége és szépsége csak fokozza a hatást és az összképet. Igazi dizájn eleme lehet a lakásnak amellett, hogy bármely évszakban és napszakban a napfény ízét hozza be az életünkbe.


Szöveg és képek: Whirlpool
2010. 05


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum