KonyhawebTante Fanny - a friss tészták szakértője


Gyorsan - frisset, finomat az asztalra. Tante Fanny friss tésztáival pillanatok alatt házi készítésű finomságokat varázsolhat szeretteinek - mintha csak a nagymamája készítette volna. A kinyújtott, sütésre kész, sütőpapírra feltekert friss tészta csak az Ön kreativitására vár.


Tante fanny logó A kiváló minőségű liszt és a legfinomabb összetevők garantálják a sütemények sikerét.

Tante Fanny a friss tészták legszélesebb választékát kínálja vásárlói részére - a legjobb minőségben:

  • A friss leveles tészta tiszta növényi olajjal készül, egyaránt felhasználható édes és sós aprósüteményekhez, réteshez, quichekhez.
  • A friss élesztős leveles tésztát dán leveles tésztának is nevezik, különösen sokoldalú tésztaspecialitás a kreatív finom pékáruk készítéséhez.
  • A friss pizza tészta olasz recept szerint, élesztővel és olívaolajjal készül, a mediterrán világ hangulatát hozza az Ön konyhájába.
  • Friss édes linzertészta tiszta növényi olajjal készül, tökéletes alap süteményekhez, tortákhoz, kekszekhez és réteshez.
  • A friss rétestészta és teljes kiőrlésű lisztből készült változata a hagyományos rétesek készítése mellett ideális alapanyag a mediterrán és a távolkeleti konyha receptjeihez.

Mákos bejgli Tante Fannytól

A www.tantefanny.hu oldalon több száz recept közül válogathat, a receptek elkészítését képekkel illusztrált "sütőtanfolyam" segíti, és a tippek menüpont alatt videós recepteket is talál!

A tippek menüpont alatt konyhai lexikon segíti a látogatót, illetve betekintést nyerhet a fűszerek, fűszerkertek világába, hasznos információkat talál a zöldségek, gyümölcsök felhasználhatóságáról.

A shop választéka is kibővült: megjelent A leveles tészta könyve, 1 tészta - 100 kedves ötlet címmel, de ajánlunk tapadásmentes bevonattal ellátott sütőformákat is, hogy Önnek még könnyebb dolga legyen a konyhában.


Iratkozzon fel Tante Fanny Hírlevelére, hogy elsőként értesülhessen aktualitásainkról, újdonságainkról!


Szöveg: Tante Fanny Kép: Konyhaweb
2010. 09. 17.


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum