Konyhaweb

XXL-es segítség karácsonykor is


Halászlé, pulykasült, töltött káposzta, fatörzs torta, és bejgli. Elmaradhatatlan kellékei egy hagyományos karácsonyi menünek. És ami még elmaradhatatlan ezekkel együtt, az a rengeteg piszkos edény, ami a fogások elkészítése után a konyhádban tornyosodik. Tepsik, sütőformák, edények, grillrács. A tányérokról, poharakról, és evőeszközökről pedig még nem is beszéltünk. Nincs kedved elmosogatni? Dobd be őket a mosogatógépbe, és te már mehetsz is díszíteni a fát!

Electrolux RealLife mosogatógép Az Electrolux RealLife modellekben a nagyobb méretű edények és a különleges formájú sütőformák akár egymás mellett is kényelmesen elférnek. A mosogatógépek XXL méretű belső tere és rugalmasan alakítható kosarai a szennyes edények méretéhez és formájához igazodnak. A kosarak állításával ott alakíthatsz ki nagyobb helyet, ahol arra szükséged van. Bárhogyan is formálod a belső teret, az öt irányból érkező, szerteágazó vízsugarak mindenhová elérnek, és alaposan tisztára mossák a bent lévő edényeket.

Mire a sütéshez használt lábosok, sütőformák, keverőtálak és egyéb kellékek tiszták lesznek, addigra te díszítsd fel a fát, csomagold be az ajándékokat, és készítsd elő az ünnepi asztalt. Amikor a program végez, neked már csak annyi dolgod lesz, hogy szépen megterítesz, elindítod a CD lejátszóban a Mennyből az angyalt, csilingelsz a csengővel és az asztalhoz hívod a családot!

Miután elfogyasztották az ünnepi menüt, pakold be a tányérokat a mosogatógépbe. Amíg a gép elvégzi helyetted a piszkos munkát, te csak élvezd családod körében a meghitt pillanatokat.

Boldog karácsonyt!Szöveg és képek: Electrolux
2010. 12.


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum