KonyhawebSodaStream Fizz Drinks Maker: vidám színek, szabadalmaztatott technológia


Imádsz a konyhában tüsténkedni, sütni-főzni? Fontos az is, hogy a legtrendibb háztartási készülékekkel vedd körül magad? Ha téged is rabul ejtenek a modern technológia vívmányai és vadászol azokra az eszközökre, amelyek egyszerűbb és kényelmesebb kezelhetőséget kínálnak a konyhában is, akkor a SodaStream új szódagépe, a különleges kialakítású Fizz Drinks Maker rövid idő alatt az egyik kedvenceddé fog válni.


Sodastream Fizz Drinks Maker A Fizz Drinks Maker mindent tud, amit a SodaStream szódagépei, de még annál is többet. Szinte beszél hozzád: mutatja a szénsavasító palackban lévő ital szénsavszintjét és jelzi, ha az alacsony CO2-szint miatt a patront ki kell cserélned. A készülék szabadalmaztatott Fizz Chip™ digitális kijelzővel rendelkezik, amely öt fokozaton mutatja a gázfelhasználást, és három fokozaton az ital aktuális szénsavszintjét. A SodaStream az otthoni szódakészítés élményét teszi számodra még tökéletesebbé, mert nem kell többé aggódnod a CO2-patron kiürülése miatt. A legújabb szódagép minden konyhába illik, hiszen fehér, szürke, zöld és piros színben is kapható.

A SodaStream szódagépek használatának több előnye is van:

  • bármikor készíthetsz szódát csapvízből pár másodperc alatt,
  • nem kell többé cipelned és tárolnod a műanyag palackokat,
  • a széles szörpválasztéknak köszönhetően finom, egészséges üdítőket ihat az egész család.

És a környezet védelemében....

  • A SodaStream felhasználói évi több millió műanyag palack által okozott környezetterheléstől óvják meg a Földet.
  • Büszke lehetsz arra, hogy az otthoni szódagépek használatával aktívan hozzájárulsz a bolygó megóvásához.
A Fizz Drinks Maker bruttó 32 990 forintos ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg az értékesítési pontokon. A csomag tartalma: 1 db szódagép, 1 db szénsavasító palack, 1 db szénsavpatron, amely 60-80 liter szóda előállításához elegendő.2010. 12


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum