KonyhawebFehér tél a SodaStreamtől


Mi az, ami igazán teljessé teszi a karácsonyi hangulatot, és izgatottan várjuk egész télen?! Naná, hogy a hóesés! Már hetekkel az ünnepek előtt azt találgatjuk, hogy vajon fehér karácsonyunk lesz-e idén. Ha havazik, akkor vesszük is a kesztyűt és a bakancsot, és megyünk a szabadba hóembert építeni vagy szánkózni.


Sodastream Fehér tél A fehér télre a SodaStream is készül, ezért limitált szörpcsaláddal, illetve egyedi tervezésű karácsonyi szénsavasító palackkal lepi meg az ünnepekre a szódarajongókat. A korlátozott mennyiségben gyártott szörpöket a fehér szín inspirálta, ami az egyszerűséget, tisztaságot, finomságot, szabadságot, és békét szimbolizálja.

A "Fehér tél" termékcsalád a frissítő fehér gyümölcsízek és a természetes színek mámorító egyesülése. A szörpök két könnyed, finom ízben érhetők el:

  • Fehér grépfrút-bodzavirág: virágos és frissítő ízkombináció
  • Fehér vörösáfonya-alma: az ízek üdítő, gyümölcsös keveréke

A szénsavasító palackkal ünnepi díszbe öltöztetheted az otthoni szódagéped és a konyhát is, az új ízek pedig feledhetetlenné teszik a téli időszakot. A szörpök és a palack kiváló karácsonyi ajándékok is, ha szeretsz különleges, egyedi szériás termékeket adni szeretteidnek.

Mindegyik szörp erre az alkalomra tervezett műanyag palackban lesz kapható 990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A 375 ml-es flakon tartalma 9 liternyi ízletes üdítő előállítására elegendő. A szénsavasító palackokat a készlet erejéig tudod megvásárolni 2 790 forintért.

Frissítően pezsdítő ünnepeket kíván a SodaStream!2010. 12


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum