KonyhawebPáratlan páros: Ínyenc meglepetések mindenkinek


A Te gondolataid is már a karácsony körül forognak? Esetleg éppen azon töprengsz, hogy mivel is ajándékozd meg azokat, akik kedvesek számodra, de nem vagy benne biztos, hogy minek is örülnének igazán?


Van egy megbízható tippünk: a Davidoff kávé és a Lindt csokoládé páratlan párosa. Akár a kollégádat vagy régen látott rokonaidat szeretnéd meglepni valami figyelmességgel, az exkluzív csomagolású Davidoff kávékkal egyszerűen nem tévedhetsz. A narancsos, karamellás és a magas kakaótartalmú Lindt csokoládés ajándékcsomagok között biztosan megtalálod azt, amelyikkel örömet szerezhetsz ismerőseidnek. Hiszen ki ne örülne egy igazi kávékülönlegességnek, főleg akkor, ha egy finom csokoládé kíséretében érkezik?

Davidoff Café Espresso 57 A Davidoff Café Espresso 57 nevét a rá jellemző 57-es pörkölési foknak köszönheti. Sötétre pörkölt afrikai, latin-amerikai és a Csendes-óceán környékéről származó kávébabok adják ennek a különleges eszpresszó kávénak az intenzív és magabiztos aromáját. Tökéletes kiegészítője a Lindt Excellence Orange Intense, amelynek narancsos-fűszeres ízvilága a meghitt ünnepi asztal hangulatát idézi.

Davidoff Café Fine Aroma A Davidoff Café Fine Aroma válogatott közép-amerikai és kolumbiai kávészemekből készül. Azoknak ajánljuk, akik a kényeztetően lágy, mégis karakteres ízeket kedvelik. A duó másik tagja a Lindt Excellence Caramel Intense, amelyben a sötét csokoládét apró karamell darabkák gazdagítják. Ez a kombináció különösen a hölgyek körében fog sikert aratni.

Davidoff Café Rich Aroma Ezzel szemben a Davidoff Café Rich Aroma igazi férfias választás. Testességét a Dél-Amerikából származó kávébaboknak köszönheti, míg gazdag és fűszeres aromáját a kelet-afrikai kávészemek biztosítják. Ez a kávékeverék kifinomult választás mindazoknak, akik intenzív ízélményre vágynak. A csésze fekete élvezetét tovább fokozza a Lindt Excellence 70% Cacao, amelynek erőteljes ízét a minőségi csokoládék szerelmesei fogják igazán értékelni.

A díszdobozok ajánlott fogyasztói ára: 1990,-Ft. Kaphatóak a hipermarketekben.

További információ a Davidoff kávékról a www.zinodavidoff.com oldalon talál.


2010. 12


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum