KonyhawebFinom gyapjú, durva farmer - egyre megy


A Hotpoint-Ariston Aqualtis mosó-szárítógépe a gondoskodás felsőfoka. Erős és megbízható ECO TECH motorja és számos automatikus érzékelője tudja azt is, hogyan kell bánni akár a finom gyapjúval, vagy a durva szövésű farmerral.


Hotpoint-Ariston Aqualtis mosó-szárítógépA Hotpoint-Ariston Aqualtis mosó-szárítógépe a technológiai fejlesztés csúcsát testesíti meg. A nyomásérzékelő rendszer analizálja a ruha anyagát, vagy a töltet mennyiségét, s ennek megfelelően állítja be a szükséges vízmennyiséget, valamint a mosás során szabályozza a dob mechanikus mozgását.

A hatékony és környezetbarát mosás záloga a mosógép ECO TECH motorja, melynek felfüggesztési rendszere, illetve a hidraulikus pumpák a legerőteljesebb mosási fázisban is szupercsendes működést biztosítanak.

A csúcstechnológia mellett a háziasszonyok számára a legfontosabb, hogy bármilyen anyagtípust patyolat tisztára mosson a gép. A Hotpoint-Ariston Aqualtis 16 féle mosási programja személyre szabott mosást biztosít a pillekönnyű függönyöknek, kényes selyemingeknek és a finom gyapjúpulóvereknek éppúgy, mint a durva farmernek és a koszos sportruházatnak.

Hotpoint-Ariston Aqualtis AQM9D 49 U
Ajánlott fogyasztói ár: 159.900 Ft


2010. 12


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum