KonyhawebA kerekded idomok diadala

Lekerekített formájú MAX mikrosütő a Whirlpooltól


A természetben és a művészetben a kör talán a legtökéletesebb geometriai forma. Gondoljunk csak a jin-jang jel egymást körré kiegészítő, teljességet megjelenítő szimbólumára. A kerék feltalálása óta pedig az emberiség azt is megtapasztalhatta, hogy a köralak nemcsak szép, hanem olyan erő rejlik benne, ami az életet sokkal könnyebbé teszi. Ezt a tudást hasznosította a Whirlpool, amikor először lépett a piacra lekerekített formájú MAX mikrohullámú sütőjével. A mikrók szögletes, dobozszerű formavilágával szakító MAX mikró újszerű és stílusos megjelenése ugyanakkor lehetővé teszi a helytakarékos sarokelhelyezést is.


A Whirlpool szerint nem kőbe vésett szabály, hogy a mikrók szögletesek legyenek, ezért szakított a mikrohullámú sütők dobozszerű dizájnjával. Az újszerű megjelenésnek, mindenekelőtt a lekerekített formának köszönhetően a MAX sütők látványosan "lógnak ki a sorból". Az új megjelenés azonban a funkcionalitás terén is újdonsággal szolgál, hisz a lekerekített formájú MAX mikró bárhova kiválóan illeszkedik, akár a nehezen kihasználható sarkokban is elhelyezhető.

lekerekített formájú MAX mikrosütő a Whirlpooltól

Nemcsak a külső, de a belső helykihasználásban is a maximumot nyújtja. A sarokelhelyezés ellenére is elfér benne egy szabványméretű, 28 cm-es forgótányér, a 13 literes sütőtér pedig elegendő helyet biztosít arra, hogy a főzésnél semmi se szabjon gátat a kreativitásnak. A mikrohullámú főzés új dimenziói nyílnak meg a Whirlpool CRISP technológiájának köszönhetően, mellyel az ételek pár perc alatt olyan ropogósra sülnek, mintha hagyományos sütőben készültek volna. A STEAM funkció az egészséges táplálkozást segíti elő azzal, hogy egy gombnyomásra párolt fogásokat készíthetünk az erre a célra kifejlesztett speciális párolóedényben. A JET DEFROST pedig a szuper gyors kiolvasztást teszi lehetővé, ami akkor jön jól igazán, amikor éppen azzal szembesülünk, hogy a fő fogáshoz előző nap elfelejtettük kivenni a fagyasztóból az alapanyagokat.


New Max City - limitált széria, utolérhetetlen stílus

A MAX mikrók limitált szériája, a NEW MAX CITY igazi exkluzivitás. Minden metropolis, New Yorktól Párizson át Londonig felismerhető jellegzetes épületeinek, városképének sziluettjéről. Ezekkel díszítették a limitált sorozat mikróinak sötét ajtaját, amelyek így utánozhatatlan nagyvárosi hangulatot kölcsönöznek a konyháknak. A tervek szerint az exkluzív széria egyes darabjaihoz még ez évben a hazai vásárlók is hozzájuthatnak majd.2011. 02.


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum