KonyhawebAjándékot adni jó, de valljuk be, kapni is


Ezért mindenkit megajándékozunk, sőt minden tizedik extra ajándékot kap!


Első ajándékunkat MINDENKI megkapja, aki webáruházunkból könyvet vásárol. UgyanisNEM KELL FIZETNIE A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSÉRT, azt mi fizetjük Ön helyett!

Ha a szerencse Önre mosolyog, akkor újabb ajándékot is kaphat, mert minden tizedik vásárlónknak1000 forint értékű ajándékutalvánnyal kedveskedünk.

Hogy mire válthatja be az ajándékutalványt?

Szeretnénk, ha hasznos dologgal kedveskedhetnénk, ezért háromféle lehetőséget kínálunk fel Önnek:

  1. Cosmio vásárlási utalványHa a főzőcskézés után még szívesen kevergetne valamit, amitől még az Ön szépsége is ragyogóbbá válhatna, akkor a Cosmio Ajándékutalványt ajánljuk. A Cosmio weboldalán megismerkedhet a natúr kozmetikumok elkészítésével, és ha kedvet kapott a természetes szépséghez, a webáruházukban levásárolhatja az utalvány értékét.
     
  2. Nyakkendőszalon vásárlási utalványA második ajándékutalvánnyal elsősorban az urakra gondoltunk. A tavasz már a nyakunkon van, de sokkal látványosabb egy nyakkendő az inggallér alatt, amiből nyilván az otthoni ruhatárban sosincs az alkalomhoz leginkább illő darab. A Nyakkendőszalon kínálatában a legújabb tavaszi kollekcióból válogathat, kiváló olasz és német nyakkendőkből.
     
  3. Ha egyik ajándékutalvány sem keltette fel érdeklődését, akkor felajánljuk, hogy vásárlásából egyszerűen jóváírjuk az 1000 forintos összeget, így Ön még kedvezőbb áron kapja meg a kiválasztott könyvet.

Hogy miért ajándékozzuk meg?

Mert tudjuk, hogy egyedi kiadványainkból és kereskedelmi forgalomban levő könyveinkből egyaránt - az esetek 95%-ban - ajándék lesz. Ez nem is csoda, hiszen a Kedvcsináló szakácskönyvet kifejezetten úgy terveztük, hogy egyedi, NÉVRE SZÓLÓ borítóval ellátva különleges, bátorító ajándék lehessen belőle azok számára, akik a fakanalat is csak hírből ismerik.
És mint korábban megállapítottuk ajándékot nem csak adni jó, de kapni is, ezért szeretnénk, ha Ön nem csak az ajándékozó, de a megajándékozott szerepében is részesülhetne ebből az örömből.

Ne godoljon tehát a szállítási költségekre, és ha Ön a szerencsés tizedik, élvezze ajándékát! >>2011. 03


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum