Konyhaweb"Csendestárs" a mosásban


A meditálás, relaxálás nem feltétlenül járt együtt a nagymosással. Eddig! A Whirlpool AWE 9630-as mosógépe a különleges ZEN technológiának köszönhetően azonban ma az egyik legcsendesebben működő felültöltős mosógép a piacon, amely akár a nyugodt éjszakai pihenést is lehetővé teszi. A Zephyr szárítókkal pedig igazi keleti kényelem a vizes ruhák megszárítása, hiszen az innovatív Airflow rendszernek köszönhetően más készülékekhez képest 45 perccel hamarabb végeznek a szárítással.


AWE 9630 felültöltős mosógép a piacon egyedülálló Zen technológiával

Zen a füleimnek, maga a tökéletesség. A Whirlpool innovatív ZEN technológiájának köszönhetően a legújabb AWE 9630-as Green Generation felültöltős mosógép jelenleg az egyik legcsendesebb készülék a piacon. A ZEN technológia ugyanis felcseréli a hagyományos ékszíjhatást egy közvetlen meghajtású motorra, amelynek eredményeképp kevesebb rezgéssel és halkabban mos a gép. A felültöltős mosógépek közül a Whirlpool készüléke az első, amelyben közvetlen meghajtású motort alkalmaznak. A "legvékonyabb motor"-ként emlegetett új műszaki megoldás a mosóüst oldalába integrálja a hajtómotort, amelynek állórésze kívülre kerül, ami kevesebb rezgést és halkabb működést eredményez. Igazán ez adja meg a létjogosultságát az éjszakai programnak is, mert ezzel a géppel valóban zavartalanul lehet aludni mosás alatt.

Az új Whirlpool mosógép nem véletlenül tartozik a Green Generation családba, hisz a zajártalmak lényeges csökkentésén kívül a 6. Érzék technológiának köszönhetően automatikusan a betöltött ruha mennyiségéhez igazítja a víz- és energiafelhasználást, így akár 30%-os energia-megtakarítás is elérhető vele. A 6. Érzék a mosószer adagolására is javaslatot tesz, ezzel pénzt spórolhatunk meg, és a környezetet sem kell feleslegesen terhelni.


AZA 9780 Zephyr szárító - 6. Érzék technológiával és Airflow rendszerrel

A Whirlpool Zephyr szárítógépei érzékelik, hogy mennyire nedvesek a ruhák, és ehhez automatikusan hozzáigazítják a szárítóprogramot. Az új Airflow rendszer megnöveli a keringetett levegő mennyiségét, miközben az energiafogyasztást optimális szinten tartja. A 30%-al gyorsabb szárítás akár 45 perces időmegtakarítást is jelenthet, úgy, hogy közben 15%-al kevesebb energiát használnak fel, mint a B osztályú szárítók. A nagy, 9 kg-os kapacitás lehetővé teszi a szárító ritkább használatát. A továbbfejlesztett, nagyobb dobnyílás pedig a nagyméretű ruhák esetében is könnyűvé teszi a be- és kipakolást. A szárítóprogramok széles palettáján megtalálható egyebek mellett a szellőztetés, ami a levegő melegítése nélkül szellőzteti és felfrissíti a ruhákat, és a gyűrődésgátló opció is.2011. 03


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum