Konyhaweb

A dizájn győzelme a konvenciók felett: Electrolux Insight tűzhely


Az Insight tűzhely modern megjelenésével ívelt vonalvezetésével valódi dizájn sarkot teremt konyhájában!
A tűzhely a konyha meghatározó eleme. Miért kellene a praktikus megoldásokat unalmas külső mögé rejteni, ha modern tálalásban esztétikai élményt is nyújthat?


Electrolux Insight tűzhely a Global Design jegyében Az Electrolux Insight termékcsaládja optimálisan ötvözi a fogyasztói igényekre szabott funkciókat a modern dizájn elemekkel. A döntött vezérlőpanel, a nagyméretű sütőajtó és az erős sütőtér megvilágítás együttesen sokkal egyszerűbb használatot tesznek lehetővé.

A készülék panorámaüveges ajtajának és egyedi kialakítású sütőterének köszönhetően nagyobb rálátást biztosít a sütőben készülő ételekre, így nem kell lehajolni, ha látni szeretnénk, megsült-e az étel.
Álló helyzetben is kényelmesen megnézhetjük mennyire piros a hús, vagy elég magas-e a piskóta. A húshőmérőnek köszönhetően még csak ki sem kell nyitni a sütő ajtaját ahhoz, hogy megtudjuk, elkészült-e az étel.

A készülék tervezésénél kiemelt szempont volt a biztonság. A többrétegű üvegajtó garantálja, hogy a sütő kívülről ne forrósodjon át, így a konyhában játszó kisgyerekek biztosan nem égetik meg magukat. A sütő és a főzőlap elektromos vezérlését a gyerekzár funkció aktiválásával blokkolhatjuk, ezzel teljes biztonságban tudhatjuk a csöppségeket.

Az elektromos multifunkciós sütő, modelltől függően 6 vagy 9 sütési funkcióval rendelkezik. Az Insight sütő teleszkópos sínrendszere a tepsik mozgatásában jelent segítséget a szakácsnak. A sütőajtó minden modell esetében kivehető, ezzel nagymértékben megkönnyíti a készülék tisztán tartását. A kerámia főzőlap 4 Hilight zónájával teszi gyorsabbá a főzést. Az egyes főzőzónák vezérlése érintőgombos vagy hagyományos kapcsoló segítségével történik.

Az Insight tűzhelyek az Electrolux Global Design tervezési koncepció jegyében születtek. A Global Design központi eleme az átgondolt, fogyasztói igényekre szabott termékfejlesztés, a funkcionális dizájn, a háztartási készülékek minél egyszerűbb és praktikusabb használata.

Az Insight tűzhelyek 3 különböző típusa inox vagy fehér kivitelben 179.000-259.000 forint közötti fogyasztói áron megvásárolható a szaküzletekben.Szöveg és képek: Electrolux
2007. 12. 13.


A készüléket forgalmazó cégek »

Kapcsolódó cikkek

Még több Electrolux termék


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum