Konyhaweb

A jövő hűtője immár valóság


A közelmúltban készült egy felmérés arról, hogy hogyan használjuk a hűtőszekrényt? Az eredmény meglepő: az ételek 75 %-a a hűtőből egyenesen az asztalra kerül, anélkül, hogy bármilyen módon feldolgoznánk. Ez a váratlan fejlemény adta a Smart Table alapötletét. A készülék tulajdonképpen egy étkezőasztal és egy hűtőszekrény különös házassága. Előnye, hogy lecsökkenti - jobban mondva, megszünteti - az asztal és a hűtőszekrény közötti távolságot, így nem kell felállnunk, szaladgálnunk, ha éppen kint felejtettük a ketchupot.

Ezzel a különleges technikai fejlesztéssel a Gorenje belépett a jövőbe.
Az asztal átmérője 166 cm, 75 cm magas, és elegendő helyet biztosít 6-8 ember számára. Ami az anyagokat illeti, a készülék fejlesztői kizárólag a minőségre mentek: üveg, kő és fém. Első pillantásra az asztallap nem tűnik különlegesnek, sem a hengeres láb, de még a kő talapzat sem. Egy gombnyomásra azonban megváltozik véleményünk: az asztalláb megnyílik, és két forgatható üvegpolc emelkedik ki. Rögtön láthatjuk a hűtőfakkocskák friss tartalmát, az italtartóból kivett palack pedig kellemesen hűs.

Smart Table - az asztal és a hűtő házassága

Valójában az asztal egy hengeres hűtőszekrényt rejt, amely feleslegessé teszi a járkálást a konyhába. Elég hely van benne az italoknak, a desszertnek, a gyümölcsnek, a salátáknak, a szószoknak. Egy szóval: a Smart Table igazi vendégváró készülék, praktikus és látványos.


Forrás és képek: Gorenje
2008. 01.


Kapcsolódó cikkek


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum