Konyhaweb

Kompakt és komplett


A berendezés egészét magában foglaló, ám azt rendkívüli, letisztult formába öntő "O" konyha olyan átalakítható környezeti elem, melyben egy valódi konyha rejtőzik. A dizájn és a funkcionalitás remek kombinációja még vonzóbbá teszik ezt a tökéletes formát, mely akár a jövőből származó üzenetként is felfogható. Ez a szenzáció határait feszegető alkotás joggal lehet az ínyencek vágya, ugyanis a komplett konyhát egyetlen gömbbe építették be, mely a szó legszorosabb értelmében őrzi a berendezést.

Bár az alkotás kis méretű, mégis tökéletesen képes megosztani a teret, kiváltképp a reprezentatív épületbelsőkben. A 210 cm-es magasság és 230 cm-es szélesség (nyitva 460 cm), valóban kompakt méretek. Az ennek ellenére komplett konyha működéséhez nem kell más, csak egyetlen konnektor.

Az "O" konyha központi oszlopa tartalmazza a világítást és itt található az összes elektromos csatlakozás. A berendezés: mikrohullámú sütővel kombinált elektromos sütő (1), hűtő (2), mosogatógép (3), főzőlap (4), páraelszívó (5), világítás (6), kontroll panel internet csatlakozással, mp3 lejátszóval, CD/DVD lejátszóval, digitális szakácskönyvvel, konyhai irányító szoftverrel, beépített hangrendszerrel (7), szekrények (8), automata ... rendszer (9), magas hőmérsékletet érzékelő berendezés kijelzője (10).

O konyha bezárva       

A gömb nyitása távirányítóval történik, mivel mindkét szárny egyszerre mozog. Csukott állapotban a rendszer belépési kóddal zárható.

Az "O" konyha Julio Seleghin, Maria das Graças Seleghin, Fábio Moschioni Moneda, Eduardo Sant'Ana Palhares, Guilherme Maglio brazil dizájnerek munkája.


2008. 01.


Kapcsolódó cikkek
Linea Unica M808 kávéfőző + Adagolókanál
27 629 Ft
A Melitta Linea Unica figyelemfelkeltő dizájnjával akár hagyományos, akár modern otthoni vagy...
tovább »
CORONA 5750-03B 6 darabos eszpresszó kávéscsésze készlet + Bögretartó fa MUG TREE 2110-16
10 879 Ft
Egy finom ezspresszó elfogyasztásához semmi sem megfelel𕆻, mint a Bodum CORONA 5750-03B por...
tovább »
TCA5201 eszpresszó kávéfőző + 15563 x4 tisztító tabletták kávéfőzőhöz
99 864 Ft
A reggeli kávéhoz vagy az ebéd utáni eszpresszóhoz egy kombinált készüléket kínál a Bosch, a TCA5201...
tovább »


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum