Konyhaweb

Kompakt és komplett


A berendezés egészét magában foglaló, ám azt rendkívüli, letisztult formába öntő "O" konyha olyan átalakítható környezeti elem, melyben egy valódi konyha rejtőzik. A dizájn és a funkcionalitás remek kombinációja még vonzóbbá teszik ezt a tökéletes formát, mely akár a jövőből származó üzenetként is felfogható. Ez a szenzáció határait feszegető alkotás joggal lehet az ínyencek vágya, ugyanis a komplett konyhát egyetlen gömbbe építették be, mely a szó legszorosabb értelmében őrzi a berendezést.

Bár az alkotás kis méretű, mégis tökéletesen képes megosztani a teret, kiváltképp a reprezentatív épületbelsőkben. A 210 cm-es magasság és 230 cm-es szélesség (nyitva 460 cm), valóban kompakt méretek. Az ennek ellenére komplett konyha működéséhez nem kell más, csak egyetlen konnektor.

Az "O" konyha központi oszlopa tartalmazza a világítást és itt található az összes elektromos csatlakozás. A berendezés: mikrohullámú sütővel kombinált elektromos sütő (1), hűtő (2), mosogatógép (3), főzőlap (4), páraelszívó (5), világítás (6), kontroll panel internet csatlakozással, mp3 lejátszóval, CD/DVD lejátszóval, digitális szakácskönyvvel, konyhai irányító szoftverrel, beépített hangrendszerrel (7), szekrények (8), automata ... rendszer (9), magas hőmérsékletet érzékelő berendezés kijelzője (10).

O konyha bezárva       

A gömb nyitása távirányítóval történik, mivel mindkét szárny egyszerre mozog. Csukott állapotban a rendszer belépési kóddal zárható.

Az "O" konyha Julio Seleghin, Maria das Graças Seleghin, Fábio Moschioni Moneda, Eduardo Sant'Ana Palhares, Guilherme Maglio brazil dizájnerek munkája.


2008. 01.


Kapcsolódó cikkek
HD7810/20 SENSEO fehér/sárga kávéfőző + Expresso - 6 darabos pohárkészlet + AD 210 4 db fém pohár
21 091 Ft
A SENSEO kávéfőzővel és a Maison du café specíális aromaadagokkal kiváló kávé főzhető. Minden egyes ...
tovább »
Kávéfőző Napoli Line CG133 + 15561 vízkőoldó kávéfőzőhöz és vízforralóhoz
7 863 Ft
Tartson kávészünetet a  Napoli Line CG133 kávéfőzővel.Ez az elektromos kávéfőző olasz dizájnnal vará...
tovább »
ES460 eszpresszó gép + 15563 x4 tisztító tabletták kávéfőzőhöz + Expresso - 6 darabos pohárkészlet
35 005 Ft
A Kenwood ES460 eszpresszó gép 15 bar nyomással működik. Egyedülálló ízeket produkál. Az &#x...
tovább »


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum