Konyhaweb

Kiváló formában


A "Dragdesign Studio" olasz dizájnercsoport munkája és tehetsége révén öltött formát a Sheer. Létrejöttével együtt újfajta lakótér született. Ez az összecsukható, szinte szoborszerű konyha a modern és a hagyományos stílus kereszteződése - a legkorszerűbb technológiával felszerelve.

Az olasz ipar kiválóságai adták szaktudásukat a terv megvalósításához, a fejlett elektronikától a legmodernebb anyagokig. Közös munkájuk révén vált lehetővé a projekt megvalósítása és a szakszerű gyártás feltételeinek megteremtése.

A Sheer szíve a szénszálas váz például ugyanazokban az üzemekben született, melyekben a forma 1-es csapatok karosszériái is készülnek. Minden egyes konyhát kézzel szerelnek össze az üzemekben és a cég saját szakemberei üzemelik be az ügyfélnél. A drágakövekhez hasonlóan a Sheer gyártása is korlátozott, meghatározott számban készül évente.

Sheer - újfajta lakótér született

A mennyezethez rögzített felső félgömbben csendes, ám igen nagy teljesítményű páraelszívó rejtőzik, mely a főzés befejezése után automatikusan záródik, visszatérve eredeti helyzetébe.
Az alatta található munkalap anyaga "Pietraluce" (ez egy műgyanta alapú anyag). Kinyitva több mint három négyzetméternyi felületet kínál az étel elkészítéséhez. A szokatlan formájú üvegkerámia főzőlap három zónával rendelkezik és egy további zóna található a gömb közepén, melyet lávakő borít. Mind a négy infravörös fűtőszállal működik. Mellette szokatlanul nagyméretű mosogatótál terpeszkedik. A medencék - ha nagyobb helyre van szükségünk az előkészítő műveletekhez - a munkalap anyagából készült bordázott vágódeszkával, és nemesacél csepegtetővel letakarhatók. A kör alakú munkafelületet italhűtő rekeszek teszik teljessé.

Az összeállítást két, kerekeken guruló, konténer egészíti ki, melyek - formájukból adódóan - tökéletesen illeszkednek a kör alakú munkafelülethez. A főzés fázisának megfelelően körkörösen eltolhatóak oda, ahol éppen szükség van rájuk.
Az egyik ilyen elemben egyedülálló antibakteriális, szabadalmaztatott elektronikus, UV technológiával működő, szagtalanító berendezéssel ellátott hulladéktárolót találunk.

Több mint három négyzetméternyi munkafelület

A Sheer a központi gömbön és a konténereken kívül egy funkcionális szekrénnyel válik teljessé, mely szép számban tartogat meglepetéseket. A szénszálból és nemesacélból készült elem ad helyet a beépíthető sütőnek, mikrohullámú sütőnek, hűtőnek, mosogatógépnek és kávéfőzőnek. Ezenkívül polcok, kivehető tárolók, nagy fiókok, alumínium edényszárító, valamint két összecsukható szék is található itt. A szekrény bár része motoros redőnnyel záródik, amely házimozi rendszernek is használható. Ez a multifunkcionális elem térelválasztóként is kiválóan megállja a helyét.


Galéria

A felső félgömb ad otthont a csendes, de hatékony páraelszívónak A munkafelület formájához igazodó főzőlap három zónával
Kerekeken guruló konténerek - formájuk igazodik a gömbhöz Munkapultba integrált hűtőrekeszek
Mosogatótál mosogatáshoz, középen a lávakővel lefedett főzőzóna Ha kevés a hely az előkészületekhez, a mosogató teteje lefedhető
Multifunkcionális szekrény bárral
A szekrény egyik oldala sütővel és mosogatógéppel... ...másik oldala hűtővel felszerelve2008. 01.


Kapcsolódó cikkek


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum