Konyhaweb

Megálmodott konyha

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor új lakásba, házba költözik, vagy egyszerűen csak felújítja, átalakítja eddigi életterét. Bármelyik esetről beszélünk, mindkettő sarkalatos pontja az új konyha megtervezése. Valakinek ez szórakozást, másoknak iszonyatos terhet jelent, de egy biztos, a változtatás nem egy-két évre szól, új konyhánk jó esetben hosszú ideig, akár évtizedekig is, szolgál majd minket. Éppen ezért talán felesleges is ecsetelni, mennyire megfontoltan, körültekintően kell eljárnik. tovább»


Virtuális konyhatervezés

A változások korát éljük - mondhatnánk közhelyesen, és mondjuk is, mert így igaz. Minden folyamatosan fejlődik, újabb és újabb dolgok születnek naponta, sőt percenként, amelyek azt a célt szolgálják, hogy megkönnyítsék, leegyszerűsítsék rohanó életünk minden egyes szegmensét. Miért éppen a konyhatervezés maradna ki ebből a körből? tovább»


Mindent a maga idejében - de mikor is?

Most már tényleg beteljesedik az álmunk. Elképzeltük, megfontoltuk, megbeszéltük, megterveztettük, megrendeltük, a szerződést aláírtuk, és néhány héten belül birtokba vesszük új konyhánkat. Nem feledkeztünk meg valamiről? Sajnos az előbb felsoroltakkal még nem fejeződik be tennivalóink sora, hiszen a helyiséget elő kell készíteni az új jövevény fogadására. tovább»


Hol vásároljuk meg konyhabútorunkat?

Ha beépíthető konyháról beszélünk nem egy futószalagról legördülő tömegtermékre gondolunk, hanem egy olyan bútorra, mely tulajdonosa kívánságai szerint készült. Ezért a tervezésnél nagyon fontos, hogy a használó igényeinek és a helyiség adottságainak egyaránt megfeleljen a kialakított berendezés. De hogyan találjuk meg azt a konyhastúdiót, amelyik ezeket az elvárásokat teljesíteni tudja?
Íme néhány tipp az elinduláshoz... tovább»


PIPER 3D

A PIPER 3D szoftver egy már évek óta a hazai piacon jelen lévő magyar fejlesztésű látványtervező és gyártás-előkészítő program legújabb bővített, fejlesztett változata.
A felhasználók visszajelzései és igényi alapján készült az új verziót fejlesztése, ami a nagyobb kapacitással rendelkező gyártóktól, a néhány fővel dolgozó asztalosmuhelyeken át, a "csupán" forgalmazással foglalkozó stúdiók igényeit is kielégíti. tovább»


Az AMORF bútoripari programcsalád

Az AMORF név egy bútoripari programcsaládot fémjelez. A lakberendezők, bútortervezők munkáját AutoCAD alapú bútortervező (AutoBÚTOR), lakberendező (AutoKÉGLI) program segíti, melyeket árkalkulációs és megrendelés-felvevő (HOLZ), készletkezelő (KÉSZLET), és szabásoptimalizáló (AMORF) szoftverek egészíthetnek ki. Segítségükkel egyszerűen, könnyedén tervezhetünk. tovább»

ProLignum 3D

Amikor a bútortervezők szoftvert választanak az igény egyértelmű: olyan bútor- és berendezés tervező programra van szükség, mely a belsőépítész első formaterveitől egészen a gyártmánytervekig és a költségkalkulációig alkalmas a folyamat átfogására, amely anyaglistákat készít, igény esetén akár a CNC gépek vezérlését is támogatja. tovább»

Tervezze meg álmai otthonát!

Felújítja házát, lakását, új házat akar építeni? Tudni szeretné hogyan is fog végül kinézni, mibe fog kerülni? A myHouse program segítségével elkerülheti a hibákat, felesleges költségeket! Rajzolja meg a falakat, válasszon ablakot, ajtót, bútorokat, tetőt és máris láthatja, sőt bejárhatja tervét fotóminőségű háromdimenziós képeken és a költségeket is megbecsülheti. tovább»

Barangolások a virtuális térben

Az Alno konyhatervező programja igazi diadalmenetet tudhat maga mögött. Több mint másfél millió felhasználó töltötte le az ingyenes tervezőszoftvert 2003 vége óta. A szoftver új színkonfigurációval egészült ki, amely lehetővé teszi, hogy az éppen készülőben lévő konyha front-, padló-, és falszíneit tetszőlegesen lehessen változtatni, anélkül, hogy külön alkalmazást kellene hozzá letölteni. tovább»Egy pohár felfrissülés, egy csészényi öröm, az Electrolux kínálatában

Újabb Electrolux Global Design beépíthető készülékekkel bővül a márka hazai választéka. A Spring 4 You - frissítő italközpont - jéggel, szénsavas és szénsavmentes vízzel látja el a családokat, az Espresso 4 You kávégép pedig valódi olasz kávét készít. tovább»


Magyar pályamű az Electrolux Design Lab 07 döntősei között!

Az Electrolux nemzetközi design pályázatára az idén 42 országból több mint 400 pályamű érkezett. Szabó Levente "e-Wash" elnevezésű mosógépe bekerült a 8 döntős pályamű közé. tovább»


A főzés határtalan öröme az Electrolux Infinite indukciós főzőlapján

Az Electrolux Infinite indukciós főzőlapján nincsenek előre meghatározott főzőzónák, így nagyobb rugalmasságot biztosít főzés közben. Az edények formája és mérete nem akadályozza többé a kreatív alkotást a konyhában. tovább»


Dióhéjban
  • Kompakt mosogatók - nem csak egyfős háztartásba
  • Tesztgyőztes elszívók
  • Plusz x díjas kristályhűtő
  • Határozott, színes egyéniség
  • 2007 konyhaújdonsága
  • AVENTOS HS, a felbillenő vasalat
    tovább»
A hét kérdése

Hogyan maradhat az
étel higiénikus?

Kép kovácsoltvas akasztóval

A legszínesebb évszak hangulatát költöztessük be lakásunkba is! A sárgálló, vöröslő falevelek és a fák megérett termései - kovácsoltvassal kombinálva - becsempészik az ősz varázslatos világát hozzánk. tovább»Megjelent az Adventi naptár!

A nagy sikerre való tekintettel a Konyhaweb Szerkesztősége megjelentette Adventi naptárát, amely ablakait 2006-ban olyan sok olvasó nyitotta ki napról napra.
Az Adventi naptár olyan kreatív ötleteket tartalmaz, melyek otthon is könnyen és gyorsan megvalósíthatók, még az ünnep előtti utolsó percekben is. tovább»


Csonthéjasok ideje

Még a legoptimistábbak is beláthatják, hogy 100 %-osan vége a nyárnak. Nincs több dézsmálás közvetlenül a gyümölcsfáról, málnát, ribizlit, és epret is csak a fagyasztóban találunk. Mielőtt azonban végképp elkeserednénk, és csokira cserélnénk az egészséges finomságokat, jusson az eszünkbe, hogy valaminek éppen most jött el az ideje. Ez az időszak a sokoldalú csonthéjasok szezonja, a dióé, a manduláé, és a mogyoróé! És még itt van a gesztenye is. tovább»

ReceptajánlatunkLibri könyvajánló

Élet - stílus - otthon
Gilles De Chabaneix - Cliff Stafford

Könyvünk nemcsak azt veszi górcső alá, hogy az emberiség miféle hatást gyakorol szülőbolygója arculatára, hanem a lakberendezés és a dekoráció részleteit, az otthon, a lakókörnyezet adta mindennapi örömöket is bemutatja, képanyagával sokféle életstílust felidéz. Mindemellett gazdag tárházát nyújtja a belsőépítészeti ötleteknek, számos nép életvitelét, lakhelyét megjeleníti, egyszersmind útmutatóul is szolgál arra nézve, hogy miként tehetjük harmonikussá szűkebb környezetünket a világ különféle természeti és kulturális közegeiben.

Bolti ár: 12000 Ft
Az Ön egyedi ára: 11.400 Ft
további részletek»

A konyha - az otthon szíve
Terence Konran

Mindent átfogó művében a szerző a lakás legösszetettebb része, a konyha berendezésének fortélyaival ismerteti meg az olvasót.

Bolti ár: 8500 Ft
Az Ön egyedi ára: 8.075 Ft
további részletek»
cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum