Konyhaweb

Fozolapok


Elektromos főzőlapok

A főzőlap felülete nemesacélból, a főzőzónák pedig öntöttvasból készülnek. Az Európában használatos készülékek az öntöttvas zónákba préselt fűtőszállal üzemelnek.
A szabályozhatóság, a kapcsolás módja és a teljesítmény alapján az alábbi elektromos főzőlapokat különböztetjük meg:

  • Normál főzőlapok:

    Elektromos főzőlap egy normál, és 
	három gyors felfűtésű zónával - Fotó: Gaggenau A hagyományos elektromos főzőlapokat takarja a fogalom. Teljesítményük 1 000 és 2 000 watt között szabályozható néhány fokozatban.

  • Gyors felfűtésű főzőlapok:

    Ezeknek a főzőlapoknak a felfűtő teljesítménye nagyobb, mint hagyományos társaiké. Az általunk választott teljesítményfokozattól függően a zóna csak korlátozott ideig működik a legnagyobb teljesítménnyel, miután visszakapcsol a beállított értékre.

    A gyors felfűtés mellett a főzőzóna túlmelegedése elleni védelemmel is rendelkezik az ilyen típusú készülék: a zóna egy meghatározott hőmérséklet elérése után automatikusan kikapcsol.

    Teljesítménye 1 500 - 2 500 watt között szabályozható. A főzőzóna közepén elhelyezkedő piros pontról ismerhető fel.






folytatás >

[1] 2 3 4 5 6
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum