A főzőlap felülete nemesacélból, a főzőzónák pedig öntöttvasból készülnek. Az Európában használatos
készülékek az öntöttvas zónákba préselt fűtőszállal üzemelnek.
A szabályozhatóság, a kapcsolás módja és a teljesítmény alapján az alábbi elektromos főzőlapokat
különböztetjük meg:
Normál főzőlapok:
A hagyományos elektromos főzőlapokat takarja a fogalom. Teljesítményük 1 000 és 2 000 watt között
szabályozható néhány fokozatban.
Gyors felfűtésű főzőlapok:
Ezeknek a főzőlapoknak a felfűtő teljesítménye nagyobb, mint hagyományos társaiké.
Az általunk választott teljesítményfokozattól függően a zóna csak korlátozott ideig működik a
legnagyobb teljesítménnyel, miután visszakapcsol a beállított értékre.
A gyors felfűtés mellett a főzőzóna túlmelegedése elleni védelemmel is rendelkezik az ilyen
típusú készülék: a zóna egy meghatározott hőmérséklet elérése után automatikusan kikapcsol.
Teljesítménye 1 500 - 2 500 watt között szabályozható. A főzőzóna közepén elhelyezkedő piros pontról
ismerhető fel.
Cikkeinkben bemutatjuk a lefontosabb tudnivalókat a konyha tökéletes berendezéséhez.
2-4 hetente megjelenő hírlevelünkben tájékoztatjuk legújabb híreinkről
Az ergonomikus konyhában a berendezés "minden porcikája" a használó kényelmét és egészségét szolgálja. Az ergonómiai kutatások eredményeinek használatával ugyanis a középpontba állított ember köré szervezhetjük a konyhát. A bútorok és háztartási készülékek logikusan követik a konyhai tevékenységek menetét, ugyanakkor elég helyet biztosítanak a munkavégzéshez és a tároláshoz egyaránt.tovább»