Konyhaweb

Különleges beépíthető készülékek


Elszívó
  Teknőelszívó - Fotó: Gaggenau Bár az elszívók a konyhagépek között külön oldalon is bemutatásra kerülnek, én mégis megemlíteném itt ezt a típust, ami beépítése miatt különleges.

  A munkalapba, két főzőlap, vagy speciális beépíthető készülék közé kell elhelyezni ezt az elszívót, mely a szabadba vezeti ki az összegyűjtött szagokat.

  A forradalmi újítás abban rejlik, hogy a készülék a párát az edény szintjén szívja el. Éppen ezért különösen fritőz és elektromos grill közé ajánlott elhelyezni, hogy a különösen nagy mennyiségű gőzt már a keletkezés helyszínén eltávolíthassa.

  A képen látható készülék különlegessége a lezáró lapocska. Amikor a készülék működésbe lép, a lezáró lapocskák felnyílnak, hogy a szellőztetés akadálymentes legyen. A készülék kikapcsolásakor, ill. az utánfutási idő lejártakor a lapocskák automatikusan visszazáródnak.

  A szellőző motor elhelyezhető az alsó szekrényben, vagy a lábazatban, de tehetjük az alsó szekrények mögé is, ha van elegendő helyünk. Így a zajszint jelentősen csökkenthető a konyhában. Még halkabb lesz a készülék, ha a motoregységet egy másik helyiségben helyezzük el, vagy éppen kívül, a ház falán.

  Tisztítása is egyszerű, a zsírszűrő filter - mely a zsíranyagokat köti meg - mosogatógépben tisztítható.folytatás >

1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum