Konyhaweb
Beépíthető mosogtótálak és csaptelepek

Széles választék

Sokat hallottuk már, hogy a konyhai munkák két harmada a mosogatónál, vagy annak közvetlen közelében kerül elvégzésre. Kérjük bátran a konyhatervezők segítségét abban a kérdésben, hogy a mosogatót, mint munkahelyet hogyan lehet a konyha kényelmesebb, kreatívabb és hatékonyabb munkavégzésre alkalmas területévé tenni. A széles választékból ők segíthetnek leginkább a megfelelőt megtalálni.

Beépíthető mosogatótálakat különböző színekben és formákban, anyagválasztékban és stílusban kínálnak. Léteznek sokrétű funkcióval ellátott, vagy egyéb kiegészítő részletmegoldásokkal kínált modellek, csakúgy, mint az egyén adottságaihoz alkalmazkodók (pl. jobbkezes, balkezes tálak).
A megfelelő dizájn alapján a mai mosogatóközpontok a konyha hangsúlyos részei. A vidéki stílusú konyhákban például a nosztalgikus hatás elérése végett a masszív retro-dizájnt képviselő kerámiamedencék alkalmazhatók. A modern, időtálló beépíthető konyhákban különösen jól érvényesülnek a grátnit tálak, míg a profi és hobbi szakácsok a nemesacélra esküsznek. Az új, speciális felületek minimális munkaráfordítást igényelnek a tisztítás során, mivel a vízcseppek "legurulnak" a mosogatóról, a vízkőlerakódást, a zsír- és ételmaradványokat pedig gyerekjáték eltávolítani.

Tervezhető munkahely

A gyártók a modern beépíthető mosogatótálakat a konyha kreatívabb, kényelmesebb és a munkavégzést megkönnyítő centrumává változtatták. Az új mosogatógenerációt a munkafolyamatok - előkészítés, mosás, csöpögtetés, tárolás, vágás, tisztítás, stb. - optimális elvégzésére szerkesztették. A funkcionális és utólag is megvásárolható tartozékok, mint pl. csöpögtetőtál, kosárbetétek, rakodófelületek, vágódeszka, vagy a falra szerelhető megoldások még hasznosabbá teszik a tálakat. Mindegy, mekkor a konyha, mivel a kisméretű konyhákba is kínálnak kifejezetten szép és intelligens megoldásokat, és természetesen nem a kényelem rovására.

A víz forrása

A különböző dizájnú, felületű, formájú és színárnyalatú mosogatótálakhoz illeszkedő csaptelepeket is kínálnak a gyártók: a skála a nagyméretű profi zuhanyfejes és az extra magas kifolyójú csapoktól kezdve a a nem kihúzható, vagy kihúzható zuhanyfejes és a szabályozható vízsugarú termékeken keresztül a lefektethető és a lesüllyeszthető (ablak alá épített mosogatótálakhoz) modellekig terjed. Léteznek a leforrázás veszélyének elkerülésére beépített hőmérsékletszabályozóval vagy vízkővédelemmel ellátott változatok is.
Fotók

Intelligens mosogatórendszer a hozzá tartozó falra szerelhető nemesacél sínrendszerrel és a hozzá illő számos tartozékkal. A moduláris felépítésnek köszönhetően ez a rendszer az egyéni igényeknek megfelelően állítható össze és bármikor tovább bővíthető.

Gyönyörű, markáns vonalvezetésű nemesacél mosogatótál. Különböző méretekben és kombinációs lehetőségekkel kapható, gazdag, praktikus kiegészítőválasztékkal kínálják.

Ezt az attraktív formatervezésű mosogatótálat különösen könnyű tisztítani. A sima kerámiafelületen a víz és a szennyeződés alig tud megtapadni. Méltó kiegészítője a profi magas kifolyójú csaptelep.


Sokoldalú nemesacél mosogatótál hozzá illő, kihúzható gégecsöves csapteleppel.

Szöveg és képek: AMK
2006.06


Kapcsolódó cikkek:

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum