Konyhaweb

Ötletek, tanácsok


Konyhatrendek 2002-ben


A gyártók előrejelzéseit ismerve a jövő év konyhatrendjét az idei irányvonalak folytatásában, továbbvezetésében határozhatnánk meg.


Konyhabútorok

Fotó: Gruco A konyhabútorokra továbbra is az egyszerű formavezetés, a letisztult design jellemző. A bútorgyártók kínálatukat a legapróbb részletekig átgondoltan állították össze.

A fa továbbra is vezető szerepet tölt be, de a már jól ismert fajták mellett újabbak - a platán, a teak, a vadkörte - jelennek meg. Még mindig hódít a cseresznye, és a már-már elfeledett tölgy a reneszánszát éli, újra divatba jön. A fautánzatú frontok színeiben a tömör fával egyeznek meg, szupermatt, kellemes tapintású felülettel.

Bővül a színpaletta is, mely két irányvonalat képvisel. Újra egyre nagyobb teret nyernek a világos színek: a világosszürke, világossárga, liliomfehér és jégkék, melyek barátságos hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek; de divatban marad a markánsabb zöld, narancs és zafírkék a karakteresebb térkialakítás eszközeként, akár fadekorral kombinálva is.folytatás >

[1] 2 3 4 5 6 7
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum