Egy ún. maradékhőkijelző mutatja, ha az üvegkerámia főzőlapon a főzőzóna hőmérséklete 60°C fölött van. Ez elsősorban biztonságot nyújt, mert a főzőlapon nem látszik, hogy forró, és így a megégés elkerülhető. Ilyenkor a maradékhő felhasználható az ételek melegentartására.
Cikkeinkben bemutatjuk a lefontosabb tudnivalókat a konyha tökéletes berendezéséhez.
2-4 hetente megjelenő hírlevelünkben tájékoztatjuk legújabb híreinkről
Az ergonomikus konyhában a berendezés "minden porcikája" a használó kényelmét és egészségét szolgálja. Az ergonómiai kutatások eredményeinek használatával ugyanis a középpontba állított ember köré szervezhetjük a konyhát. A bútorok és háztartási készülékek logikusan követik a konyhai tevékenységek menetét, ugyanakkor elég helyet biztosítanak a munkavégzéshez és a tároláshoz egyaránt.tovább»