Újszerű technológia mosogatógépeknél, amely a mosogatóvíz maradékhőjét hasznosítja. A friss hideg víz a befolyás előtt egy oldalsó tartályban gyűlik össze, melyet az előző mosogatási folyamat melegvize előmelegít. Ez mintegy 15 %-os energiamegtakarításhoz vezet és a szárítási folyamat sem igényel áramot. Az egyenletes hőmérséklet kíméli az üveget és az étkészlet mintázatát.
Cikkeinkben bemutatjuk a lefontosabb tudnivalókat a konyha tökéletes berendezéséhez.
2-4 hetente megjelenő hírlevelünkben tájékoztatjuk legújabb híreinkről
Az ergonomikus konyhában a berendezés "minden porcikája" a használó kényelmét és egészségét szolgálja. Az ergonómiai kutatások eredményeinek használatával ugyanis a középpontba állított ember köré szervezhetjük a konyhát. A bútorok és háztartási készülékek logikusan követik a konyhai tevékenységek menetét, ugyanakkor elég helyet biztosítanak a munkavégzéshez és a tároláshoz egyaránt.tovább»