A normál hűtőtérben, 0°C körüli hőmérsékleten és 50% körüli páratartalommal való tárolásra szolgáló rekesz. Ideális klímát biztosít friss halak, tenger gyümölcsei, húsok, szárnyasok, ill. sajtok tárolásához. Az élelmiszerek napok múlva is olyan frissek maradnak, mintha most vásároltuk volna őket.
Cikkeinkben bemutatjuk a lefontosabb tudnivalókat a konyha tökéletes berendezéséhez.
2-4 hetente megjelenő hírlevelünkben tájékoztatjuk legújabb híreinkről
Az ergonomikus konyhában a berendezés "minden porcikája" a használó kényelmét és egészségét szolgálja. Az ergonómiai kutatások eredményeinek használatával ugyanis a középpontba állított ember köré szervezhetjük a konyhát. A bútorok és háztartási készülékek logikusan követik a konyhai tevékenységek menetét, ugyanakkor elég helyet biztosítanak a munkavégzéshez és a tároláshoz egyaránt.tovább»