A mosogatótálból, csaptelepből és hulladéktárolóból álló egységet nevezzük mosogatóközpontnak. Optimális esetben a szemetes szelektív hulladékgyűjtésre alkalmas. Ilyenkor a központ kialakítható hulladékledobó nyílással rendelkező mosogatótállal is. Az étel elkészítésekor keletkező zöld hulladék a nyíláson keresztül a szemetes megfelelő tartályába dobható.
Cikkeinkben bemutatjuk a lefontosabb tudnivalókat a konyha tökéletes berendezéséhez.
2-4 hetente megjelenő hírlevelünkben tájékoztatjuk legújabb híreinkről
Az ergonomikus konyhában a berendezés "minden porcikája" a használó kényelmét és egészségét szolgálja. Az ergonómiai kutatások eredményeinek használatával ugyanis a középpontba állított ember köré szervezhetjük a konyhát. A bútorok és háztartási készülékek logikusan követik a konyhai tevékenységek menetét, ugyanakkor elég helyet biztosítanak a munkavégzéshez és a tároláshoz egyaránt.tovább»