A sütők ill. tűzhelyek grillberendezései közül megkülönböztetjük a forgónyársakat, melyek a sütnivalót forgatják, és a fűtőszálakat, amelyek a grillezéshezhőt termelnek. A grill fűtőbetétek vagy beépítettek, vagy vagy a készülékhez csatlakoztathatók. Az ételt a fűtőszál alá kell helyezni, és ha szükséges, meg kell fordítani. A forgónyársas grillezésnél egy beépített motor mozgatja a nyársat, mely a fűtőszállal párhuzamosan műköik. Napjainkban a grillezés zárt sütőajtónál történik. A kombinált sütőfunkciókkal rendelkező sütőknél lehetőség van a grill funkció és a hőlégkeverés kombinálására, aminek eredményeként a sült külső része forgatás nélkül is körben megpirul, a belső része viszont omlós marad.
Cikkeinkben bemutatjuk a lefontosabb tudnivalókat a konyha tökéletes berendezéséhez.
2-4 hetente megjelenő hírlevelünkben tájékoztatjuk legújabb híreinkről
Az ergonomikus konyhában a berendezés "minden porcikája" a használó kényelmét és egészségét szolgálja. Az ergonómiai kutatások eredményeinek használatával ugyanis a középpontba állított ember köré szervezhetjük a konyhát. A bútorok és háztartási készülékek logikusan követik a konyhai tevékenységek menetét, ugyanakkor elég helyet biztosítanak a munkavégzéshez és a tároláshoz egyaránt.tovább»