Olyan főzőzóna, melynek a mérete változtatható, így nagyobb, vagy kisebb átmérőjű edényekkel is üzemeltethető. Kisebb átmérőjű körről nagyobb átmérőjűre, vagy nagyobb méretű ovális vagy szögletes (téglalap alakú) formára kapcsolható át. Ez utóbbit sütő zónának nevezzük.
Cikkeinkben bemutatjuk a lefontosabb tudnivalókat a konyha tökéletes berendezéséhez.
2-4 hetente megjelenő hírlevelünkben tájékoztatjuk legújabb híreinkről
Az ergonomikus konyhában a berendezés "minden porcikája" a használó kényelmét és egészségét szolgálja. Az ergonómiai kutatások eredményeinek használatával ugyanis a középpontba állított ember köré szervezhetjük a konyhát. A bútorok és háztartási készülékek logikusan követik a konyhai tevékenységek menetét, ugyanakkor elég helyet biztosítanak a munkavégzéshez és a tároláshoz egyaránt.tovább»