Egy 3 mm-nél vastagabb jégréteg jelentősen megnöveli a hűtő energiafogyasztását. Ezért kell a hűtőket és fagyasztókat időről időre leolvasztanunk. A modern hűtőszekrények részleges vagy teljes automata leolvasztásúak. Részleges automata leolvasztás esetében a leolvasztás gombnyomásra indul be, és egy bizonyos hőmérséklet elérése után a hűtő újra bekapcsol. A leolvadt víz egy tartóedénybe gyűlik össze, melyet nekünk kell eltávolítanunk. A teljesen automata leolvasztásnál az olvasztás a kompresszor működési szüneteiben történik. Az olvadékvíz egy külső tárolóedénybe folyik, amely a kondenzátorhoz, vagy a kompresszorhoz van rögzítve, hogy azok melege elpárologtassa azt.
Cikkeinkben bemutatjuk a lefontosabb tudnivalókat a konyha tökéletes berendezéséhez.
2-4 hetente megjelenő hírlevelünkben tájékoztatjuk legújabb híreinkről
Az ergonomikus konyhában a berendezés "minden porcikája" a használó kényelmét és egészségét szolgálja. Az ergonómiai kutatások eredményeinek használatával ugyanis a középpontba állított ember köré szervezhetjük a konyhát. A bútorok és háztartási készülékek logikusan követik a konyhai tevékenységek menetét, ugyanakkor elég helyet biztosítanak a munkavégzéshez és a tároláshoz egyaránt.tovább»