Ma még a különleges beépíthető készülékek közé soroljuk ezeket a gépeket. Külsőleg lehetnek a munkalapba, vagy szekrénybe építhetők. Működésük lényege, hogy a gőzkamrában rövid idő alatt forró gőz képződik, melyben az élelmiszerek igen gyorsan megpárolódnak.Az így elkészített ételek vitamin és ásványi anyag tartalma nagyobb, mintha főznénk azokat, ráadásul külső megjelenésük is esztétikusabb, hiszen állagukat és színüket szinte teljesen megtartják.
Cikkeinkben bemutatjuk a lefontosabb tudnivalókat a konyha tökéletes berendezéséhez.
2-4 hetente megjelenő hírlevelünkben tájékoztatjuk legújabb híreinkről
Az ergonomikus konyhában a berendezés "minden porcikája" a használó kényelmét és egészségét szolgálja. Az ergonómiai kutatások eredményeinek használatával ugyanis a középpontba állított ember köré szervezhetjük a konyhát. A bútorok és háztartási készülékek logikusan követik a konyhai tevékenységek menetét, ugyanakkor elég helyet biztosítanak a munkavégzéshez és a tároláshoz egyaránt.tovább»