Konyhaweb

Zellerleves
Diós panírba bundázott hal
Rumfelfújt



Mi a fene lehet az a rántás?

- Még a rántást is odaégeted, igaz, kedveském? - tréfálkozott velem kedveskedve egy jót akaró hölgyemény kezdő szakácsnő koromban, én meg buzgón helyeseltem, és közben azon filóztam, hogy mi a fene lehet az a rántás?
Abban azért egy percig sem kételkedtem, hogy odaégetném. Akkortájt még a teát is odaégettem. tovább»

Még több konyhatitok »




Előételek
Egyszerű ételek, egytálételek
Levesek
Húsok
Köretek
Tészták
Főzelékek
Mártások, szószok, öntetek
Saláták
Vegetáriánusoknak
Palacsinták
Sütemények, édességek
Sós sütemények
Kávék, teák
Koktélok, szörpök, italok
Főzés - sütés a szabadban
Kenyerek






Mézes receptek
Almás receptek
Receptek sütőtökkel
Húsvétra ajánljuk
Karácsonyi receptek
Receptek citrussal
Farsangi receptkavalkád
Egy csésze kávé mellé ajánljuk
Káposztás receptek
Gyümölcsös receptek
Receptek party-hoz
Kenyérreceptek
Olasz receptek
Fagylalt receptek
Kanapék (szendvicsfalatkák)
Recpetek wokhoz
Receptek párolóhoz
Grillen készül
Tradicionális ízek
Gyerekeknek




cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum