Konyhaweb

Tonhal sajttal és gombával
  • Hozzávalók:

    50 dkg tonhal
    bors
    liszt
    vaj
    vöröshagyma
    20 dkg gomba
    1 gerezd fokhagyma
    1/2 csomó zöldpetrezselyem
    2 dkg paradicsompüré
    12 dkg reszelt sajt

  • Elkészítés:

    A tonhalszeleteket megsózzuk, enyhén megborsozzuk, majd lisztbe mártva mindkét oldalát elôsütjük. Tűzálló tálat kivajazunk, benne a tonhalszeleteket egymás mellé fektetjük.
    Vajat hevítünk, beletesszük a finomra megvágott vöröshagymát, amikor a hagyma üvegesre pirult, hozzáadjuk a szeletelt gombát és megpirítjuk. Sóval, törött borssal, zúzott fokhagymával, vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük, majd kevés paradicsompürét hozzátéve kevés ideig tovább pirítjuk. Az így elkészített ragut a halszeletekre halmozzuk, meghintjük reszelt sajttal és olvasztott vajjal meglocsoljuk. Sütôben pirosra sütjük. Rizzsel tálaljuk.

a receptet küldte: Barna Ildikó

Értékelje a receptet: (0.0)
Húsok

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum