Konyhaweb

Magyaróvári csirkemell
  • Hozzávalók:

    60 dkg csirkemell
    15 dkg gomba
    2-3 közepes (kemény) paradicsom
    20 dkg sajt
    15 dkg sonka vagy tarja, a tarjával finomabb

  • Elkészítés:

    A húst enyhén kiverjük, majd mindkét felét alaposan megkenjük mustárral összekevert grill fűszerkeverékkel.
    Egy tepsit kibélelünk alufóliával és belehelyezzük a húsokat. Ezeket egyenletesen beborítjuk a megtisztított, apróra vágott gombaszeletekkel. A vékony sonka/tarja szeletekkel letakarjuk a gombát és erre karikázzuk rá a paradicsomot. Ha mindezzel megvagyunk, vékony sajtszelet a tetejére (ha sok a sajt, leszalad, de fólián fincsire megsül) és lefedjük fóliával. 20 percig sütjük és kész.

a receptet küldte: Egeresi Enikő

Értékelje a receptet: (0.0)
Húsok

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum