Konyhaweb

Gombával töltött burgonya
  • Hozzávalók:

    8 db nagyobb burgonya
    20 dkg gomba
    1 csokor petrezselyem
    2 dl tejföl
    2 dkg vaj
    olaj

    bors

  • Elkészítés:

    A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és kivájjuk.
    A gombát apróra vágjuk, petrezselymes olajon megpároljuk.
    A burgonya kivájt részét villával összetörjük, belekeverjük a gombát, sóval, borssal ízesítjük. Megtöltjük a kivájt burgonyákat, kivajazott tálban egymás mellé fektetjük.
    Tejföllel meglocsolva sütjük meg.

a receptet küldte: Egeresi Enikő

Értékelje a receptet: (0.0)
Vegetáriánusoknak

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum